• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hastalik hastasiyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi dev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
26
0
36
Karabük
Kozlar allah rizasi için yardim edin ne olur ben meme takintili biriyim kizin bir mememi emmedi ve bir memem çok.farklı taktim kafaya kanserin diye her gün saatlerce mememi kontrol ediyorum şimdissağ memenin altına dokununca aci var tutturdum kanser im olacak diye kendimden biktim kafayi yiyecek hergun tesbihler cekiyorum unutayim.diye yok geçmedi gecmiyorrrrrr

doktora giderek durumdan emin olmaya ne dersiniz??
günlerce teşbih çekmekten çok daha hızlı ve basit sonuç vereceğine eminim.

En son iki ay önce gittim iki defa dört ayda ultrasona girdim yoook bisey diyorlar

Doktora gitmek en iyisi değilmi..

Psikoloğa gidin o zaman bir de veya estetik cerraha, normalde yaptığınız şeyler işe yaramamış çünkü aylardır.

• Beğen
Reactions: dev
Ben görüntüyü takmiyorum ilaçlarla da eve ise verimli olamam kanser hastadi gibinyasiyorum kixima bakip agliyorum kimse beni anlamiyor

Kozlar allah rizasi için yardim edin ne olur ben meme takintili biriyim kizin bir mememi emmedi ve bir memem çok.farklı taktim kafaya kanserin diye her gün saatlerce mememi kontrol ediyorum şimdissağ memenin altına dokununca aci var tutturdum kanser im olacak diye kendimden biktim kafayi yiyecek hergun tesbihler cekiyorum unutayim.diye yok geçmedi gecmiyorrrrrr
cnm benım kzımda mememın bırını daha fazla emdı biri daha küçük diğerıne göre dolayısıyla yapısı daha bellı doktorlarda bırsey yokk dıyorsa takma kendıne ugraslar bul cnm unutmaya calıs takktıkca baskka hastalıklar bulursun

Ya psikologa git yada mesgul ol..o gecse baska bir hastalik bulacaksin..psikolijik bir sknti bu

sorununuz psikolik,psikologla görüşmenizde fayda var.Saplantılı bir şekilde yanlış düşünceye kapılmışsınız,uzman kişiler bu obsesyonu ancak ortadan kaldırabilir.

• Beğen
Uffff bende boyleyim. Biran once doktora gidin. Is cigrindan cikiyor. Sonra cocuga takiyorsunuz. Gidin kuryarin kendinizi.

• Beğen
Sizin durumunuz tamamen psikolojik..Bence bir uzmanla görüşmelisiniz..Eğer bu şekilde herşeyi kafaya takıyorsanız doktora gidip baktırırsınız,temiz çıkar sonuçlarınız sonra bu biter başka birşeye kafayı takarsınız..En iyisi bir psikologa gidin,durumu anlatın konuşun ve rahatlayın..Takıntı yapmayın kendinize..Bu şekilde korkuyla yaşanmaz..Allah korusun ama olacak birşey varsa zaten oluyor,önüne geçemeyiz hiçbirimiz..Ama süreklide kansermiyim yada hastamıyım diyerek yaşayamazsınız...

Hastalık hastası değilsin ama psikoloğa git

ekli not: kkda kendine internetten bakıp çarpık çurpuk tanı koyanlardan gına geldi :110: ille hasta olacaksınız değil mi :110: tanılı süslü püslü falan

cnm benım kzımda mememın bırını daha fazla emdı biri daha küçük diğerıne göre dolayısıyla yapısı daha bellı doktorlarda bırsey yokk dıyorsa takma kendıne ugraslar bul cnm unutmaya calıs takktıkca baskka hastalıklar bulursun
Canim ben o ilaclarida kullanmam hasta eder beni diye huyum bu iki kere genel cerraha gittim ultrason da yok dedi ama takintiliyim coook sağol allah razi olsun

Back