Hastalik hastasi olmak

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
Merhaba
Konuyu acsam mi acmasam mi arasindayim ama dertlesmeye cok ihtiyacim var
Belki bu durumu yasayanlar vardir
Ben artik kafayi yedim
Mesela hormon bozuklugu cikti bende saatlerce oturup kkdan bunu yasayanlari okuyorum nasil yenebilirim tedavisi bilmem ne
Son zamanlarda goz kapagimda yag bezesi gibi biseyler cikti beyaz kirpiklerim dokulmeye basladi hemen gittim arastirdim internetten niye dokulur biri kirpik dibi iltihabi yazmis diye kendi kendime bu teshisi koydum googledan fotolara falan bakiyorum benimkide boyle iste diyodum doktora gittim
Doktor hayir o degilsin diyo inatla guvenmiyorum
Doktor doktor gezme huyum var sivilce cikti diye yuzumde 6 tane cildiyeci gezdim
Cidden manyak miyim neyim diye dusunuyorum ama bunu durduramiyorum
Fotograflara bakiyorum moralim bozuluyo hep en kotusunu dusunuyorum bende de oyle olcakmis gibi
Degisik bi durumdayim ya :KK43:

Biri beni mi cagirdi ne...
Sen en azindan doktora gidiyormussun ben doktora da gidemiyorum fobim var bi de iki cocugum var kafamda hep hastalik kuruyorum psikologa gitmek lazim kesinlikle boyle omur gecmez

Biri beni mi cagirdi ne...
Sen en azindan doktora gidiyormussun ben doktora da gidemiyorum fobim var bi de iki cocugum var kafamda hep hastalik kuruyorum psikologa gitmek lazim kesinlikle boyle omur gecmez

Ya bak 2 saat once doktordan geldim
Bana kirpik dibi iltihabi degil bu herkeste olabilir gecer dedi
Ben geldim yine okudum iste internetten benimkine cok benziyo diye karnim agriyo yine
Adam ankara tiptan mezun 15 yillik mezun
Yok diyo yok ama inanmiyorum napicam ben ya

Psikoloğa gidin kimse sizi üç beş cümleyle rahatlamaz burda.

Ben de bu kadar aşırı olmasa da googledan teşhis koyma olayı vardı bi ara sonra bi baktım çünkü aşırı boşum.İş arıyordum o dönem evde dura dura oluyor insan böyle Tedavinin yanında kendinizi meşgul etmeye de çalışın yani işe girin kursa gidin

Yanlış bir teşhis konuldu mu size önceden çocukken bile olabilir. Durduk yere mi bu güvensizlik
Merhaba
Konuyu acsam mi acmasam mi arasindayim ama dertlesmeye cok ihtiyacim var
Belki bu durumu yasayanlar vardir
Ben artik kafayi yedim
Son zamanlarda goz kapagimda yag bezesi gibi biseyler cikti beyaz kirpiklerim dokulmeye basladi hemen gittim arastirdim internetten niye dokulur biri kirpik dibi iltihabi yazmis diye kendi kendime bu teshisi koydum googledan fotolara falan bakiyorum benimkide boyle iste diyodum doktora gittim
Doktor hayir o degilsin diyo inatla guvenmiyorum
Doktor doktor gezme huyum var sivilce cikti diye yuzumde 6 tane cildiyeci gezdim
Cidden manyak miyim neyim diye dusunuyorum ama bunu durduramiyorum
Fotograflara bakiyorum moralim bozuluyo hep en kotusunu dusunuyorum bende de oyle olcakmis gibi
Degisik bi durumdayim ya :KK43:
eden

Kizlar nolur beni rahatlatin nasil asicam ben bunu

Yalniz degilsin agzimda aft cikar aids teshisi koyardim kendime o derece hastalik hastasiydim
Bir gun cok sevimli bir doktor googledan teshis koymayi birakin dedi biraktim ve artik cok rahatim.
Internette ciddi bilgi kirliligi var doktoru dinleyeceksin, arama yapmayacaksin, baktin basarili olamiyorsun psikiyatriye gideceksin okb hastasi olabilirsin tabi buna doktor karar verir

X