Hastalık hastası oldum :(

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.398
32
MErhaba bayanlar. Benim son zamanlarda çok fazla sağlık problemlerim var. 5 aydır mide bulantısı çekiyorum sürekli degil ama acıkınca ve bir ögün atlayınca başım agrıyınca mide bulantısı oluyor. Bunun yanında yediklerime dikkat ettiğim halde kilo alıyorum. Ekmek bile yemem notmal bir insana göre az yerim ara ögünüm yoktur. Buna ragmen kilo alımım durmuyor. son 1 aydır 4-5 kiloya yakın aldım Ve birde kitap okuyan birisiyim ama 1 aydır kitap okuyamıyorum dikkat eksikligi var okudugumu anlamıyorum.

-Baş ağrısı
-Migde bulantısı
-Kusma
-Dikkat dagınıklıgı
-Kilo alma

Bunların hepsi olunca tuhaf birşeyler oldugunu anladim ve ahstaneye gittim 5 tüp kan aldılar idrar tahlilide verdim ama cuma günü çıkacak Cumaya kadar sizden akıl alayım dedim. Belkide aynı şikayetleri olanlar vardır yada yakın çevresindekiler. Sizce bunlar bir hastalıgın belirtisimi yoksa ben mi hastalık hastası oldum?

NOT: Hastalıgımın sebebini bilmedigim için hastalık topiklerine açamadım. Umarım kızmaz yöneticiler..

Kansızlık olabilir ama kilo alma falan diyince bilemedim kötü birşey yoktur hemen telaşlanmayın insanlar neler atlatıyor

Kansızlık olAbilir,vitamin eksikliği olabilir,şeker olabilir,tiroit olabilir tiroit kilo alımı yapar kusma yapmaz ama hamilelik durumu olmasın.

Miğde değil mide olucak bu!
Ah türkçem elden gidiyor yeter ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…