Arkadaşlar merhabalar daha önce de burda konu açmıştım şimdi ise sıkıntım hastalık hastalığı benim covidden sonra başladı herşey kendimi kontrol eder oldum karnım da şişlik var gibi hissediyordum ve düşündükçe oralar da agrı acı oldu 6 ay sürdü bununla savaşmam düşünmemeye başladım ve bitti bu sıkıntım . Şimdi ise vertigo rahatsızlığım çıktı panik atakla birlikte hayatım alt üst oldu psikolojik olarak baya çöktüm 1 haftadır antidepresan kullanıyorum kafam ensem uyuşuyor uyku uyuyamaz oldum ya kafam da beynim de bir şey varsa diye düşündükçe agrı oluyor daha çok uyuşuyor düşünmeyince sorun olmuyor ama düşünmeden edemiyorum bugun cesaret edip nörolojiye gittim test röntgen çekildim MR korkudan giremedim panikten dolayı yarın diğerlerinin sonuçlarını alacağım ama sürekli kötü düşünüyorum ya kötü bi şey varsa ya böyleyse diye kafam da sürekli kurar oldum biri bitiyor diğeri başlıyor benim gibi olan var mı aranız da ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hastalık hastası olan var mı ?
- Konu Sahibi symtrb
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Çevremde çok var annemde öyle...birde arkadaşım..hele o çok bunaltıyor beni..her konuşmamızda sürekli oram öyle buram böyle.
İnanın artık görüşmek dahi istemiyorum bıktım.mesafe koydum buna rağmen hala arayıp hastayım oram ağrıdı buram böyle odu..Ve bence psikolojik...en son gittiği doktor bir süre gelmeyin her ay tahlil veriyorsunuz,sonuçlar temiz daha neye uğraşıyorsunuz anlamadım ki falan demiş hastane değiştirdi..yine aynı tas aynı hamam...psikolojik sorunları var zaten psikoloğada gidiyor bir müddet iyi olunca bırakıyor sonra hoop başa.. Sonu yok yani..
Size tavsiyem psikolojik destek almanız yönünde
İnanın artık görüşmek dahi istemiyorum bıktım.mesafe koydum buna rağmen hala arayıp hastayım oram ağrıdı buram böyle odu..Ve bence psikolojik...en son gittiği doktor bir süre gelmeyin her ay tahlil veriyorsunuz,sonuçlar temiz daha neye uğraşıyorsunuz anlamadım ki falan demiş hastane değiştirdi..yine aynı tas aynı hamam...psikolojik sorunları var zaten psikoloğada gidiyor bir müddet iyi olunca bırakıyor sonra hoop başa.. Sonu yok yani..
- 16 Aralık 2020
- 3.907
- 7.839
- 108
babannem hastalık hastasıydı, sürekli bende 7 çeşit hastalık var der dururdu.. herkesi bıktırırdı. size zaten burada da önceden söylendi ben konunuzu hatırlıyorum. böyle bir durumunuz varsa sizi tedavi edecek tek yer psikologtur, bu konuyla ilgili yardım alırsınız ve düzelirsiniz.
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Nörologla ne işiniz var anlamadim ki. Nöroloji temiz çıksa bu sefer dahiliyeye saracaksınız. Ondan da yırtsanız jinekologlar nasiplenecek kuruntularinizdan.
Kendiniz de farkındasınız psikolojik olduğunun. Belki de obsesifsinizdir.
Psikiyatriye gideceksiniz. Biraz ilaçla biraz kendi çabanızla kurtulacaksınız.
Kapi kapı doktor doktor gezip de zaman kaybetmeyin.
Bunun çaresi belli. O da psikiyatri.
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
6 aydır psikoterapi görüyorum ama bu konu da düzelmem yok maalesefPsikologa gidip terapi almanizin daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Aslında tam dediğiniz gibi biri başlıyor diğeri başlıyor nörolojiye gitme sebebim kafam da be ensem uyuşma olduğu için biraz da içimi rahatlatmak için psikiyatri ilacı daha yeni kullanmaya başladım sanırım etkisini göremedim dahaNörologla ne işiniz var anlamadim ki. Nöroloji temiz çıksa bu sefer dahiliyeye saracaksınız. Ondan da yırtsanız jinekologlar nasiplenecek kuruntularinizdan.
Kesinlikle olduğum yer de açık mr yok maalesef kendimi çok cesaretlendirdim ama yine olmadı amin hepimize inşallahkapalı mr bende giremyorum açık mr giriyorum , Allah şifa versin bu dönem hepimiz hastalık hastası olduk gerçekten ...
Allah şifa versin hepimize biran önce düzeliriz inşallahbabannem hastalık hastasıydı, sürekli bende 7 çeşit hastalık var der dururdu.. herkesi bıktırırdı. size zaten burada da önceden söylendi ben konunuzu hatırlıyorum. böyle bir durumunuz varsa sizi tedavi edecek tek yer psikologtur, bu konuyla ilgili yardım alırsınız ve düzelirsiniz.
Benim kuzenim bu sorunu yaşıyordu her gün hastaneye gidiyordu sürekli bi şikayeti vardı hastanelerden çıkmıyordu ben kötüyüm diye . o zamanlar böyle bi sorunum yoktu hep derdim abartma psikolojik cok kızardım ona hastaneye gidiyor böyle düşünüyor diye ama şuan onu çok iyi anlıyorum çok farklı bir psikoloji Allah kimseye yaşatmasınÇevremde çok var annemde öyle...birde arkadaşım..hele o çok bunaltıyor beni..her konuşmamızda sürekli oram öyle buram böyle.
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Kendiniz de caba verin ama . Ilac tek başına kurtarmaz siziAslında tam dediğiniz gibi biri başlıyor diğeri başlıyor nörolojiye gitme sebebim kafam da be ensem uyuşma olduğu için biraz da içimi rahatlatmak için psikiyatri ilacı daha yeni kullanmaya başladım sanırım etkisini göremedim daha
Mesela şöyle yapın, nörolojiye gittiniz ve temiz sonuclar aldınız diyelim.
Daha sonra kafanizdaki seslere izin vermeyin. Böbreklerinizin ağrıdığını düşünürseniz gerçekten ağrıyor gibi gelir Çünkü.
Hastalık icat etmeyin. Ettiyseniz de üzerinde düsünmeyin. Ikidebir doktora gitmeyin. Kendibizi sürekli oyalayın kendinizi dinlemeye vakit bulamayin
Gitmeyecegim diye karar verin ve kararinizda sebat edin. Ilk başlarda çok zor gelebilir ama zinciri bir yerde kırmanız lazim.
Ilk adimdan sonrasi daha kolay gelecektir.
Allah yardımcınız olsun
Terapi aldım 6 ay boyunca şimdi ilaç kullanıyorumPsikologa gidip terapi almanizin daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Doktor temiz sonuçlar verdiğinde rahatlıyorum ve bu tekrarlamıyor zaten tek sorunum şuan bu inşallah iyi sonuçlar alırım kurtulurum çok çaba veriyorum ama bazen olmuyor maalesef teşşekür ederim tekrardanKendiniz de caba verin ama . Ilac tek başına kurtarmaz sizi
Mesela şöyle yapın, nörolojiye gittiniz ve temiz sonuclar aldınız diyelim.
Daha sonra kafanizdaki seslere izin vermeyin. Böbreklerinizin ağrıdığını düşünürseniz gerçekten ağrıyor gibi gelir Çünkü.
Hastalık icat etmeyin. Ettiyseniz de üzerinde düsünmeyin. Ikidebir doktora gitmeyin.
Gitmeyecegim diye karar verin ve kararinizda sebat edin. Ilk başlarda çok zor gelebilir ama zinciri bir yerde kırmanız lazim.
Ilk adimdan sonrasi daha kolay gelecektir.
Allah yardımcınız olsun
- 15 Temmuz 2019
- 4.226
- 6.707
- 158
merhaba, ben de psikolog olduğum için merak ettim, 6 aylık terapiden fayda görmediniz mi? neden sizce?Allah şifa versin bir an önce düzelirsiniz inşallah bende covidden sonra oldum böyle anksiyete ve panik atağa yakalandım
- 22 Kasım 2010
- 11.116
- 19.558
- 498
Annem böyle. Hiçbir dr un teshis koyamadigi bir hastaligi olduğunu düşünür . Ayda bir kaç kez acile gider, her birimden ayrı randevu alir. Iki lafindaan biri midem agriyor, carpintim var, sirtim sanciyor vs vs....ama sorununun asla psikolojik olduğunu kabul etmeyip üstüne yardım almasi gerektiğini soyleyince sinirleniyor. Yardım almak istemeyip daha kotuye giden birine nasıl yaklasmaliyim bilmiyorum artık benim de sinirlerim harap
Merhabalar faydasını aldım anksiyete tanısı konuldu kendimi toparladım bazı konuların üstesinden geldim ama hastalık kaygım düzelmedi sadecemerhaba, ben de psikolog olduğum için merak ettim, 6 aylık terapiden fayda görmediniz mi? neden sizce?
Maalesef öyle oluyor İnan çok zor anneniz içinde daha da zor o da böyle olmak istemez tamamen beynimizin bize oynadığı bir oyunAnnem böyle. Hiçbir dr un teshis koyamadigi bir hastaligi olduğunu düşünür . Ayda bir kaç kez acile gider, her birimden ayrı randevu alir. Iki lafindaan biri midem agriyor, carpintim var, sirtim sanciyor vs vs....ama sorununun asla psikolojik olduğunu kabul etmeyip üstüne yardım almasi gerektiğini soyleyince sinirleniyor. Yardım almak istemeyip daha kotuye giden birine nasıl yaklasmaliyim bilmiyorum artık benim de sinirlerim harap