Merhaba Hanimlar,
2017 Ekim'de Fas'a tatile gittik esimle. Tatilimizin son gecesi ates, kusma ve ishal belirtileriyle zehirlendim. Bu yil da 1 Ocak ve 18 Ocakta arka arkaya yine kusma, ishal sikayetleriyle hastanelik oldum (Almanya'da yasiyorum bu arada). Kan tahlillerim filan temiz, akyuvar degelerlerimde hafif düsüklük vardi bunun icin de b12 ve folik asit igneleri oldum. Kolonoskopi de yaptirdim o da temiz. Bir de midede kötü bakteri olup olmadigini anlamak icin de nefes testi yaptirdim ama sonucunu henüz alamadim. Su aralar daha iyiyim ancak psikolojim cok yiprandi. 1 aydir disarda yemek yemedim ve hazir bir seyler yedigimde yine hastalanacagimi düsünüp bunalima giriyorum. Esim anlayisli ama artik her sey kafanda, sen abartiyorsun diyor. Burada da arkadasim ve ailem olmadigi icin de kendi kendime her seyi daha da büyütüp kendime degisik degisik hastaliklar begeniyorum. Her ne kadar dile de hakim olsam saglik sistemi bana hala yabanci ve Türkiyedeki gibi her testi yaptirayim da icim rahatlasin durumu yok ne yazik ki. Aslinda buraya yazma nedenim de etrafimda bulamadigim destek ve önerileri buradaki gruptan almak. Biliyorum insanlarin ne kadar ciddi sorunlari var hayatlarinda, onlarin yaninda bu ne ki ama yine de insanin destege ihtiyaci oluyor. Desteklerinizi bekliyorum kizlar. Sevgiler.