panik atak ve kaygı bozukluğum var 1 buçuk sene falan önce ara ara göğüs kafesim de batmalar oluyordu doktora gittim bişey yok dedi kalpte ciğerler de temiz çıktı sonra komşumuz kalp krizinden öldü cok yakın bir zaman sonra da 28 yaşında ki bi çocuk da öldü ben de de o ara batarlar olduğu için korktım hep aklımın bi köşesinde ben de mi geçireceğim geçircem gibi korkular vardı ama çok değil sonra hamile kaldı doğumuma 3 ay kala ben bi panik atak geçirdim sonrasında kalbimde bıçak saplanır givi ağrılar oldu ve aşırı bi korku sardı kalbime takılı hale geldim yerimden bile kalkmaz oldum yormamak için bişey yok kalbimde ama psikolojim bozuldu kalple ilgili değil sadece en küçük ağrı beynimi yakmaya başladı artık korkuyordum en küçük bi ağrıyı en kötüye çekip araştırma yapmaya başladım evden çıkamaz oldum sürekli ölümü düşünür hale geldim sonra doğum yaptım 33 günlüğüz bugün ve ben lohusalık depresyonuna da girdim sürekli ağlıyorum en küçük ağrı da panik atak geçirip hasteneye gidiyorum çok düşünmekten ritim bozukluğum oldu şimdi en küçük şeyde işte veya nefes nefese kalıyorum kalbim deli givi çarpıyor doktor zararsız dedi ilaç vermedi ama ben kalbim durur mu kriz geçirir mi diye düşünmekten edemiyorum artık beynim uyuşuk halde sersem gibi rüyada gibiyim hastalıkla yatıp hastalıkla kalkıyorum hayattan izole oldum kendimi kapattım hiç bişey zevk vermiyor hep evdeyim kolumu kaldıracak halim yok hala göğüs kafesimde ağrılar var batmalar acile gidiyoruz sürekli eşim de sıkıldı bu durumdan benim gibi olan var mı