Merhaba mesajı görünce cevap yazmadan geçemedim, 13 yaşından 32 yaşına kadar ben bu hastalıkla mücadele ettim bende başka rahatsızlıklarda vardı ama en önemli tetikleyici hasta olmak kimsenin doğru teşhisi koyamaması tedavide geç kalmak ve sonucunda ölmek. Apandistim patlayıp iltihap karnıma yayılacak ve öleceğim diye kaç kez dayanılmaz sancilarla acil servislerde yattım ama çok iyi doktorlara denk gelmişim ki hiç kimse aslında var olmayan ama bana beynimin oynadığı oyun sonucu müthiş sancılar yaratan o semptomlara aldanmadilar ve ameliyat etmediler 37 yaşındayım ve apandistim hala benimle :) beyin kanaması geçirdiğimi düşündüm, vücudumun çeşitli yerlerinde kanser hastalığı olduğunu düşündüm ve her seferinde doktor doktor gezdim yapılan kan tahlilleri, çekilen ultrason ve mrlar sayısını ben bilmiyorum... bak bir örnek daha vereyim beynimde damar tıkandı diye teşhis koyuyorum kendime mr çekiliyor sonuç pırıl pırıl 10dk rahatlıyorum sonra beynim şu soruyla geliyor ya mr çekildikten sonra tıkandıysa... ömrümün en verimli yılları bu hastalık yüzünden heba oldu çünkü her önemli tercihin eşiğindeyken ben bu hastalıkla mücadele ediyordum 5 senedir atak yaşamıyorum artık bosverdim he bu aşamada psikoloğa da gittim psikiyatriste de ama ben çözümü nörolojide buldum tms ve ilaç tedavisi gördüm şu an böyle bir takıntım yok sadece geçmiş aklıma geldikçe zehir ettiğim gençlik yıllarıma üzülüyorum. Ne zaman dertleşmek istersen bana yazabilirsin yalnız değilsin ve evet bu iyilesebilen bir hastalık.