hastalık haline geldi resmen :(( yardım edin

Prozac kullandım ben, ama ilaçsız tedavide var, terapi şeklinde. benim ensemde ki saçlar kısacıktı. Kuaförüm falan soruyordu neden böyle diye. Triktillomani diye araştırırsan görürsün.
arkadasım ayak tırnaklarını yıyordu sizinki iyi:KK70::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

i (1).jpg

Ee kesin kizlar koparmak yerine ben ole yapiyorum kirigin bittigi yerden itibaren tek tek bulup makasla kesiyorum en buyuk zevklerim arasinda nihahhaha

normal bi durum değil saç koparma olayı psikyatra fln git ya da bi uğraş bul kendine saçlarını koparmayı aklından çıkarmaya bak.

benim yakın arkadaşımsa öyle derste hep oynar. ben de hep uyarırım.
saçını ya topuz yap, ya da at kuyruğu yap.

Ben de uzun yıllardır var olan bir durum ve hastalık olabileceğinin farkında bile değilim. Bazen kaşlarımı-kirpiklerimi de şöyle bir yoklarım dipleri acıyorsa kopartırım.
Bu ara eşim saç koparmama takmış durumda, kel kalacaksın seni psikoloğa götürcem diyor ama benimki istemsiz. Film izlerken falan elim kayıveriyor. Bir sorunum da yok aslında stresli de değilim hatta uzun zamandan beri ilk defa rahat olduğum dönemlerdeyim.

ben de saçlarımı açık renge boyattığımda uçları çatallaşırdı onları koparırdım
ama şimdi çok şükür kırıklarım yok
saçlarımı uçlarından düzenli olarak aldırıyorum ve koyu renge boyuyorum

bende yapıyorum çünkü saçlarımın uçları kırık dolu en son gittigim kuaför yüzünden.tutmamla kopuyo zaten alışkanlık oldu.

Arkadaşım geldi bize saçlarını koparttı attı yere koparttı attı. Ama öyle az buz degil rahat 1 saat koparttı attı.
Allahım cildiricam bir şey de diyemedim ama gıcık oldum.
O gitti ama evi nasıl supurdum anlatamam belki yarım saat supurdum bir odayi ..

X