hastalık haline geldi resmen :(( yardım edin

Canım kökünden koparıyorsan ve bu hissi yenemiyorsan trikotillomani diye bir rahatsızlığın olabilir terapiyle hallolur psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.

yani hep uçlarını yoluyorum ama çok kalın tel gelirse elime 1 2 onları kökünden koparıyorum dediğim gibi uçlarını koparıyorum

Yakın zaman önce bunun bir hastalık olduğu kesinleşti adıda vardı ama unuttum
Saçını hep topuz yap ki ulaşamayasın
Kendine yasakla eline bir kurdela yüzük herhangi bir işaret bırak ve aklına geldikçe yapmaman gerektiğin aklına gelsin

ewt 1 2 ay topuz yapıp gezicem her yerde başka yolu yok tşk ederim

Ayrıca kazıtmak felanda çözüm degil eşimin tıraş makinasıyla sıfıra vurdum saçlarımı hatta çok komik komşular noldu bukadına herhalde kanser oldu diye düşünmüşler neyse bir kaç ay kel dolaştım bereyle eeeeee sonra saçlar uzamaya başlayınca elin yine saçlarına gidiyo... Tamamen takıntı alışkanlık geçiceni sanmıyorum...

sürekli saçlarımla oynuyorum ama öle böle değil bide kırıklarını koparıyorum sürekli uçları mahfoldu incecik kaldı uçları offffff:mad::mad::mad::mad: çevremdeilerde bana sürekli bunu sölüyoo
ilk başta kuaför ara makas attığı için öle sandım :KK43::KK43::KK61::KK61:1 buçuk ayda uçlarını hep kopardığım için öleymiş meğer off piskolojik sorunlu hastalar gibiyim .bana öle geliyo desem neyse herkes uçlarına nolduda öle inceldi diyo şuan bile saçlarımın kırıklarını koparıyorum

daha önce böle değişik huyları olan varsa yardımcı olsun lütfen

nıye koparıyosun anlamıs değilim parmak cıtlatmak gıbı bısey mı bu
çok şaşırdım ben dokunmaya kıyamam:KK1: yapma öyle daha kotu olabılecegını dusunup kafandan sil o koparma işini

Ayrıca kazıtmak felanda çözüm degil eşimin tıraş makinasıyla sıfıra vurdum saçlarımı hatta çok komik komşular noldu bukadına herhalde kanser oldu diye düşünmüşler neyse bir kaç ay kel dolaştım bereyle eeeeee sonra saçlar uzamaya başlayınca elin yine saçlarına gidiyo... Tamamen takıntı alışkanlık geçiceni sanmıyorum...
:KK35::KK35::KK35: ilerlemeden engel olmalıyım yarın pskolokla konuşcam

nıye koparıyosun anlamıs değilim parmak cıtlatmak gıbı bısey mı bu
çok şaşırdım ben dokunmaya kıyamam:KK1: yapma öyle daha kotu olabılecegını dusunup kafandan sil o koparma işini

ygs lys sınavına hazırlanıyorum çok stresliyim takınrı yapıyorum kazanamazsam diye ondan olsa gerek

yani hep uçlarını yoluyorum ama çok kalın tel gelirse elime 1 2 onları kökünden koparıyorum dediğim gibi uçlarını koparıyorum
Anlıyorum farklı seyirleri olabilir hatta sadece saç değil kaşını arada farkında olmadan ya da bilerek tek tük de olsa koparanlar var.
Topuz yapmak filan sizi daha fazla zora sokmaktan başka işe yaramaz.
En kısa zamanda bir psikoloğa gidin endişelenmeyin
:KK66:

Anlıyorum farklı seyirleri olabilir hatta sadece saç değil kaşını arada farkında olmadan ya da bilerek tek tük de olsa koparanlar var.
Topuz yapmak filan sizi daha fazla zora sokmaktan başka işe yaramaz.
En kısa zamanda bir psikoloğa gidin endişelenmeyin
:KK66:[/QUOT
daha o kadar ilerlemedi neyseki pazartesiye randevu aldım 3 4 cm de kestiricem kırıklara dokundukça daha fazla yolma isteği geliyo:KK17::KK17:bakalım doktor ne diyecek
(saçlarımın ilk haline bakınca gözlerim doluyo ne kadar sağlıklıydılar:cry:

Eklentiler

• IMG_20150212_214652 - Kopya - Kopya.jpg
    IMG_20150212_214652 - Kopya - Kopya.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 67
  • 20141122_152400 - Kopya.jpg
    20141122_152400 - Kopya.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 58
bende yapıyorum bunu.boş kaldığımda tv izlerken birini dinlerken sürekli saçlarımla oynarım.söyleyenler de oluyo.arada uçlarını da koparırım ama öyle hastalık boyutunda değil.saçlarım seninkinden daha beter durumda.sürekli kuaförde kırıklarını aldır ve düzleştirici vs kullanma.böylelikle çok kırığın olmaz sende koparmazsın.

mesajim yarim gitti. k.bakma

sen kokunden mi kopariyorsun??? o zaman kesin kafana takilan sorun falan var bi sey var bence. bilincaltina attigin herhangi bi sorun vardir belki.
Ucunu da koparıyorum, parmağıma dolaya dolaya dolaya kökünden de kopuyorlar. Sorundan bol ne var o ayrı da:) ben yıllardır yapıyorum, ama sorunlu dönemlerde aşırı yaptığımdan sanırım çok yoluk yoluk oluyor.

bende yapıyorum bunu.boş kaldığımda tv izlerken birini dinlerken sürekli saçlarımla oynarım.söyleyenler de oluyo.arada uçlarını da koparırım ama öyle hastalık boyutunda değil.saçlarım seninkinden daha beter durumda.sürekli kuaförde kırıklarını aldır ve düzleştirici vs kullanma.böylelikle çok kırığın olmaz sende koparmazsın.

sende yapma stresli anlarında daha çok yaparsın yaptıkça dahada yapasın gelirr dahada koprırsın derken engel olamadığını farkedersin şimdiden bırak ence

sende yapma stresli anlarında daha çok yaparsın yaptıkça dahada yapasın gelirr dahada koprırsın derken engel olamadığını farkedersin şimdiden bırak ence

ben farkında bile olmuyorum yaptığımın.çok dalgın olduğum zamanlarda yapıyorum.ancak karşımdaki söylerse farkediyorum bırakıyorum.hayatımın en stresli anlarını geride bıraktım ben canım.bundan sonra bu kadar stres yapıcağımı düşünmüyorum.rahat bi yapım var artık. :)

sürekli saçlarımla oynuyorum ama öle böle değil bide kırıklarını koparıyorum sürekli uçları mahfoldu incecik kaldı uçları offffff:mad::mad::mad::mad: çevremdeilerde bana sürekli bunu sölüyoo
ilk başta kuaför ara makas attığı için öle sandım :KK43::KK43::KK61::KK61:1 buçuk ayda uçlarını hep kopardığım için öleymiş meğer off piskolojik sorunlu hastalar gibiyim .bana öle geliyo desem neyse herkes uçlarına nolduda öle inceldi diyo şuan bile saçlarımın kırıklarını koparıyorum

daha önce böle değişik huyları olan varsa yardımcı olsun lütfen
Bende aynen böyleyim elim saçımdan gitmiyo bende kırıkları koparıyorum oturduğun yer hep saç kırığı öyle rahatlıyorum.psikolojikmidir nedir anlamadım . Bide kalın teller varya uyuz oluyom::))

X