hastalık belirtisi mi yoksa gebelik mi?

michie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
2.825
3.480
108
34
arkadaşlar adetim oldu bitti üstünden bir hafta geçti işler karıştı....gelecek Adetime 12 gün var ama son 2-3 gündür kahverengi lekelenmeler oluyor, kesinlikle kan gibi değil ama akıntı gibi yapış yapış da değil. Benim düzenim soyledir normalde, adet biter bir hafta sonra akıntı başlar,akıntı biter bir hafta sonra adet başlar. yani her ay muhakkak akıntım olur. ama bu sefer klasik akıntım hiç olmadı onun yerine daha önce hiç görmediğim bu lekelenmeler var.
bebek planımız yoktu ama ilk defa bu ay riskli günlerde (adetimin 13.ve 16.günlerinde) 2 kez korunmasız ilişki yaşadık. hamilelik ihitmalini gözardı edemiyorum ama vücut reaksiyonlarının bu kadar çabuk olmaması gerektiğinin de farkındaym. çok hafif bir sızlama ardından birkaç damla lekelenme oluyor. cuma günü doktora gideceğim ama çok merak ediyorum hastalık belirtisi olabilir mi sizce:KK43: yoksa gebelikten olablr mi?

wlla canım adete 12 gn kala yerlesme kanaması olrmu bılmem genelde aete yakn olr dıye blıyorum ama gebelk varsada su an zaten cıkmaz..ck aklna takldysa dktra gorun madem pek bı fıkrm yok acıkcası

Back