- 17 Ağustos 2022
- 28
- 11
- 18
- 25
- Konu Sahibi gonegirll00
Bu bu konuda açtığım ikinci başlık olacak. Başlık zaten özetliyor. Hanımlar ben artık içimde yaşamaktan yoruldum. Paylaşmazsam benim gibi insanlarla konuşmazsam daha kötü bir hal alıyor gibi geliyor içimde kalınca. Şuan beni çok daralayan bir kaygı atağındayım. 6 ay önce göğüs ağrısı ve koltuk altımda hareketli beze için doktora gittim göğüs yapım kistlerden oluşuyor dedi doktor zararsız normal herkeste olabilen kistler dedi koltuk altında olanlar da reaktif lenf nodu önemli değil dedi 6 ay a bir kontrol ettirebilrisn dedi unutup uzun süre rahatladım şimdi yine aklımda hiç yoklamamıştım geçen koltuk altımı yokladım aşırı büyük değil ama oynayan yuvarlak bir beze hala var. Ve ben doktora gitmeye çok korkuyorum. Aklımda hala en kötüsü bir türlü atamıyorum cesaret edemiyorum. Çevremde de bana destek olan kimse yok. Gitmeyince beni yiyip bitiriyor. Alt tarafı kontrol ama kendimi ikna edemiyorum. Daha gitmeyi düşünürken karnıma ağrılar giriyor bide ultrason vs beklemek işkence olacak. Aşırı zayıf bir haldeyim ruhen. Yardımcı olabilir misiniz