Hastalığını sürekli bahane etmek

Zamanla karşılığında not da gelse insanlar ondan sıkılacak. Hatta menfaat için yanında olan insanlar geyik ortamında dalgasını geçecekler. Durumu çok saçma çünkü
teşekkür ederim yorumlarınız için içim rahatladı kendimi suçlarken bulmuştum kendimi teşekkür ederim beni suçlamadığınız için manipüle edilmiş olmak çok can sıkıcı

Üniversiteye gelince gerçekten çok farklı insanlar olduğunu gördüm lise gibiymiş gerçekten anlamadım
Nasıl bir universitedesin bilmiyorum. Artık apartmandan bozma lise gibi özel üniversiteler var. Ama büyük bir universitedeysen dengeler sürekli ama sürekli değişecek. Kimi evlenecek, kimi bölümü bırakacak, şimdi ev arkadaşı olanlar kavga edecek, arkadaş grupları sürekli değişecek. Sen konusu açılırsa Allah şifasını versin, ben ancak kendi ödevimi yapabilirim de geçsin gitsin. Zaten o kendine yeni bir av bulur. Seninle de uğraşmaktan vazgeçer.

O nasıl hastalikmis yahu bunca yıldır kiloluyum bacak ağrılarım da bilek ağrılarım da çok oldu ama ne ölmesi ya saçmalamayın kanser havasına girmiş bı de ruh hastası, merak etme üniversite bu dengeler bı anda değişir bir bakmışsın diğerleri senin yanında onla alay etmeye başlarlar, yani insanoğlu çok değişik hatta arkasından kotuleyip yüzüne gülerler de çıkarları için. Boşver gitsin. Kul hakkiysa kendisi senin hakkına girmiş asıl ne saçma bı arguman bu.

teşekkür ederim yorumlarınız için içim rahatladı kendimi suçlarken bulmuştum kendimi teşekkür ederim beni suçlamadığınız için manipüle edilmiş olmak çok can sıkıcı
Kız kendine gel seni ne suçlıcaz çık o psikolojiden. Kimse kimsenin sorumluluğunu üstlenmek zorunda değil. İki not verdi diye işini yaptıramaz. Verirken bak veriyorum ama sen de ödevi mi yaparsın diye mi verdi.

Kız kendine gel seni ne suçlıcaz çık o psikolojiden. Kimse kimsenin sorumluluğunu üstlenmek zorunda değil. İki not verdi diye işini yaptıramaz. Verirken bak veriyorum ama sen de ödevi mi yaparsın diye mi verdi.
işte onları kendi tarafına çekmek için yalakalık yapıyor kendini acındırıyor beni kötülüyor bir kaç arkadaşım aradı senden bunu beklemiyordum şok oldum dedi ben öyle kala kaldım ağlayasım geldi sırf ödev için insanları dolduruyor şaka gibi

işte naparsınız böyle insanlarda var

büyük bir üniversite ama işte böyle tiplerde varmış yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…