Hastalığımın teşhisi koyulamadı. Yardım lütfen

P

papatyaa20

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi papatyaa20
2 gün önce mide sancısı karın ağrısı şikayetiyle acile başvurdum kan idrar testleri yapıldı ve kadın doğuma yönledirilip muanem yapıldı hepsi temiz çıktı sonra apandistten süphenildi ve ultrasyona girdim sonuçta sağ alt karın bölgesinin altında kasık kısmında app bağlı olabilecek 2,5 cm 4.3 mm boyutunda bir kitle bulundu apandist olabilir diye 12 saat müşadede kaldım ve seruma bağlandım fakat sonuç apandisitte değildi taburcu oldum eve geldim karnımda alt kısımlarında hafif acı ve aşırı dolgunluk var ve kitle sağda olmasına rağmen benim sol kasığımdada acı var bu kitle neolabilir bilgisi olan varmı acabasenağlama apandisit değilse rahim ve yumurtalıkta sorun yoksa ne acaba çok çaresizimsenağlama yardımcı olursanız çok sevirim

• Konu Sahibi papatyaa20
Uzulme mutlaka ne oldugu ve caresi olan birseydir,kotu olsa zaten evine gonderilmezssin...Iyi bir dr sec...
Gecmis olsun...

• Konu Sahibi papatyaa20
bence baska doktora git,ne olur,ne olmaz,,,

gecmis olsun canima.s.

• Konu Sahibi papatyaa20
Ah canım,çok geçmiş olsun...
Öncelikle kist mi,kitle mi bunu çok iyi analiz etmeleri gerekiyor...
sizin yapacağınız konusunda uzman, başka bir doktora gidip
tekrar muayene olmanızdır...kadın doğuma gidin eğer o bölümlük değilse,
başka bölüme yönlendirirler...
aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfen..
Allah çaresiz dert vermesin...
iyi haberlerinizi bekliyorum...
sevgiler...

• Konu Sahibi papatyaa20
hepinize çok teşekkür ederim bu hafta yeni bir doktora gideceğiz sonuçları haber veririm.:1hug:

• Konu Sahibi papatyaa20
Sık sık yaŞıyorsan fmf olabılırsın

• Konu Sahibi papatyaa20
geçmiş olsun canım, anladığım kadarıyla kitle halen var. neden başka birime veya başka hastaneye yönlendirmediler? hemen taburcu ettilerki? gittiğin yer tam teşekküllü bir hastane değilmiydi
ıYı HABERLERıNı BEKLıYORUZ, ALLAH YARDIMCIN OLSUN

• Konu Sahibi papatyaa20
kesınlıkle renklı tomografı çektır aradaşım, bu işin şakası olmaz. kıtlelerden çok korkarım.

canım üzülme başka bi hastaneye dr a falan git hiç duymadım böle bişi allah şifasınıda versin inşşallah ama üzülme allah beterinden korusun yağ bezesi olabilirmi acaba aklımada bişi gelmioki :KK43: nette araştırim sorup soruştirim bakalım bişey bulursam işine yarayacak yazrım canım geçmiş olsun :KK43:

korkma canım benm bendede olmuştu
onlar mezenterik lenf nodları bişey olmaz enfeksıyona bağlı olarak kasık bolgesinde çıkıyor
kitle felan değil onlar içi su dolu kesecıkler
antıbıyotık kullndıktan sonra usg yi tekrar çektır geçtiğini göreceksin
geçmiş olsun

sn selın hanım, ne kıtlesı kızım kafana takma dıyen arkadaşlarımı dınleseydım, bugun hayatta olmayacaktım. sızın ki zararsız olabılır ama ben evhamım sayesınde pankreas kanserını başında yakaladım ve kurtuldum. bu arkadaşımız öyle degıldır zaten ama kıtlesı olan herkes kendıne evham yapmalı, sıze de yaşamış bır ınsan olarak bunu tavsıye ederım.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz ve cvp yazdığınız için randevu aldım pazartesi gününe başka bi doktora gideceğim sonuçları yazacağım mutlaka. sevgili gullurusuu çok geçmiş olsun yazını okuyunca irkildim kanser çağın hastalığı oldu sinsice ilerleyen bir düşman gibi allah herkesi bu sinsi düşmandan korusun ihmal etmemen çok güzel hepimize sağlıklı günler:Saruboceq:

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz ve cvp yazdığınız için randevu aldım pazartesi gününe başka bi doktora gideceğim sonuçları yazacağım mutlaka. sevgili gullurusuu çok geçmiş olsun yazını okuyunca irkildim kanser çağın hastalığı oldu sinsice ilerleyen bir düşman gibi allah herkesi bu sinsi düşmandan korusun ihmal etmemen çok güzel hepimize sağlıklı günler:Saruboceq:

guzel haberlerını beklıyoruz, geçmış olsun canım

geçmişler olsun. orada bir kitle olduğundan bahsetmişsiniz. kitle sağdayken sola, soldayken sağa şeklinde ağrılarla belirtiler verebilir. o kitlenin ne olduğunu iyi bir genel cerrah bularak araştırın derim.

konuyu açmıştım ve bu konuyla ilgili 1 haftadır uğraşmaktayım sağolsunlar sigortada kadındoğum bölümünde hiçbirşeyimin olmadığını gayet temiz olduğunu söyleyen doktor demek istemiyorum o kişiye teşekkür ederim sağ yumurtalığımda 5cm boyunda sol yumurtalığımdada biçok tesbih boncuğu botunda kistler çıktı teşhisse polistik over kızlar bütün o sancılar ağrılar hamile kalamam ve adette olamamam buna bağlıymış şuan tedaviye başladık ve bu senede bebek işini mecburen rafa kaldırdım :KK43:

X