böyle bir sağlık sorunun varsa ücretsiz izin alacağına neden bunu belgeleyip rapor almıyorsun?alerjik astımım hat safa da. sürekli rahatsızlanıyorum. kiminde acillik olacak kadar, kiminde nebül kullanacak kadar...
sağlık özrü nedeniyle il içi tayin talep ettim beklemeye aldılar...
ücretsiz izin istemeyi istiyorum. en azından 6 ay kadar. belki o süreçte tayinim çıkar... hem tüp bebek denerim.
ama babam olumlu bakmıyor, bekle git gel diyor... sürekli rahatsızlandığımı anlatsam da bana anlatma üzülüyorum, kanser tedavisi oldum yaramaz bana diyor. ama ben dayanamıyorum... 3 saatim yolda. yolda hastalansam yandım... doktor yok birşey yok.
ücretsiz izinden korkuyor. atarlarsa diyor. 657 kanunda kesin yazan bir madde. isterse amir verebilir yazıyor... desem de anlatamıyorum.
bu ilçede de tanıdığım yok. hastalandım geçen eşim geldi. izinli evdeydi... evde olmasa imkanı yok gelemezdi...
başka çözüm yok mu? kafam karıştı...
böyle bir sağlık sorunun varsa ücretsiz izin alacağına neden bunu belgeleyip rapor almıyorsun?
Hiç bir şey senin sağlığından daha önemli değil.
Neden ücretsiz izin onu anlamadım ben.
Madem ki baban kanser gibi zor bir hastalığı yendi, seni daha iyi anlaması lazımdı.
Neden karşı çıktığını anlayamadım.
Anlamadım, atamanızdan izninizden babanıza ne? Eşinizle beraber babanızın evinde yaşıyorsunuz sanırım. Bir de konuyu tam olarak anlamasam da böyle bir sağlık sorununuz varken ve böyle bir zamanda bebek yapmak doğru mu?
alerjik astımım hat safa da. sürekli rahatsızlanıyorum. kiminde acillik olacak kadar, kiminde nebül kullanacak kadar...
sağlık özrü nedeniyle il içi tayin talep ettim beklemeye aldılar...
ücretsiz izin istemeyi istiyorum. en azından 6 ay kadar. belki o süreçte tayinim çıkar... hem tüp bebek denerim.
ama babam olumlu bakmıyor, bekle git gel diyor... sürekli rahatsızlandığımı anlatsam da bana anlatma üzülüyorum, kanser tedavisi oldum yaramaz bana diyor. ama ben dayanamıyorum... 3 saatim yolda. yolda hastalansam yandım... doktor yok birşey yok.
ücretsiz izinden korkuyor. atarlarsa diyor. 657 kanunda kesin yazan bir madde. isterse amir verebilir yazıyor... desem de anlatamıyorum.
bu ilçede de tanıdığım yok. hastalandım geçen eşim geldi. izinli evdeydi... evde olmasa imkanı yok gelemezdi...
başka çözüm yok mu? kafam karıştı...
Neden bekletiyorlar tayinini?Raporumu tek hekim veriyor 30 gün oldu 10 günüm var. Uzun soluklu raporu denemedim. Verirler mi bilmiyorum.
Sağlık kurulundan rapor aldım. Şuan olduğum yerde doktor yok. Evraklarim var. Ancak tayinimi bekletiyorlar. 3 aydır...
Bende dedim ki ücretsiz olsun.
Ne iş yapıyorsunuz?Tüp bebek olmayabilir bana. Ilac nedeniyle. Zaten şu an yasak. Kortizon kullanıyorum. Doktor tamam deyince. Onun iznini alacağım. Araştırilacak. Ve ömür boyu bu hastalik devam edecek.
Babamla aynı evde degiliz. O korkuyor sadece.
Memurum.Ne iş yapıyorsunuz?
Ben senin babanda kendi rahmetli babamı gördüm. Bir ara çok bunalmıştım. İşim çok yoğundu babam o zaman hastaydı, kızıma annem bakıyordu, hal böyle olunca annem bizimle hastane arasında mekik dokuyordu. Zorluklar vs vs vs derken patlama noktasındaydım ve ayrılmayı düşündüm hep kendimce geçerli bir nedenim vardı. Babam hastane odasında bana dedi ki: ölürsem bu da sana vasiyetim olsun kocandan ayrıl ama işinden ayrılma. Ve ben babamı kaybettim. İyi ki ayrılmamışım o zaman. Babamın da benden maddi bir beklentisi yoktu. O yüzden senin babanda kendi babam canlandı gözümde.Yolda cok yoruldum. Işte sürekli hasta olmaktan yoruldum. Kişisel başka birşey de yok. Ilac alip tasikardi sıktı. Psikolojik olarak sıkıldım. Maskeyle gezmekten sıkıldım. Sıcakta çekilmiyor.
Belki de hakisinBenIpek .
Maddi durum şükür iyi. Babama yardim etmiyorum. Maddi isteği yok.
Ha deyince işten kovamazlar seni, devletin memurusun sen. Ve devlet kapısında iş sahibi olmak ne kadar zor herkes biliyor. Kpss herkesi mahvetti, sakın ama sakın işini bırakma. Maaşın garanti, sigortanı öde, haftasonların zaten tatil nefes alırsın. Kocasız kalsan ailesiz kalsan sürünmezsin maaşın olur iyi kötü yaşarsın. İşini bırakma. Bebeğin olsa bile bırakma.Memurum.
Bebek bahane. Tüp bebek zor bana...
Zaten işi bırakacağım demiyorsun izin istiyorum diyorsun anlatma azıcık babana
5 yılın doldu mu kolay kolay izin vermiyorlar birine dava açtık mahkeme bile vermezse vermez dedi
Azıcık içimizde sorunları yaşasak aslında herkes daha huzurlu olur ne anneme ne babama ne eşimin ailesine dertlerimi anlatmam güzel şeyleri anlatırım tavsiye ederim yaşlı insanları üzmeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?