- 14 Eylül 2019
- 40
- 7
- 31
-
- Konu Sahibi Dikenli4444
Kulağınızın kristalleri oynamış olabilir.bir doktora git cnmBenim hamilelikte başladı bazı rahatsizliklarim kollarımda uyuşma batma gözlerimde siyah noktalar ışık sacilmalari ışık dalgalanmalari yanıp sönen ışıklar baş ağrısı sanko birşey batırıyorlar bazen öyle bir ağrı gozumun arkası bile ağrıyor sanki ve şimdi de kulağım da beni deli eden bir uğultu bazen az bazen çok oluyor sanki makine çalışıyor bazen helikopter geçiyor sanki öyle bir ses ve bunlar olurken ben bir tuhaf oluyorum sersem gbi oluyorum bazen iyi gibi az bazen çok oluyor kriz gbi nörolojiye beyin cerrahisi kbb göz dahiliye hepsine gttim ve sonuç birşey yok dediler hipofiz adenomu var ama ondan olmazmış o sedece gözün görmesini bozuyormuş göz alanı taraması yapıldı temizdi ben bu atakları hergun yaşıyorum ve daha fazla dayanamıyorum ne yapacam şimdi de birseye dikkatli bakarsam gözüm daha sola istemsiz bir şekilde hızlıca gidip geliyr saniyelik düzeliyor migrenmi var acaba ama hergun mu böyle olur migrende bilmiyorum benim gibi şikayetler yaşayan var mı hepsi olmasa da bir kaçını yaşayan bilgi verebilecek kimse yok mu psikolojim alt üst artık
Tansiyon takibi yapın yükseklikte oluyo bunlarBenim hamilelikte başladı bazı rahatsizliklarim kollarımda uyuşma batma gözlerimde siyah noktalar ışık sacilmalari ışık dalgalanmalari yanıp sönen ışıklar baş ağrısı sanko birşey batırıyorlar bazen öyle bir ağrı gozumun arkası bile ağrıyor sanki ve şimdi de kulağım da beni deli eden bir uğultu bazen az bazen çok oluyor sanki makine çalışıyor bazen helikopter geçiyor sanki öyle bir ses ve bunlar olurken ben bir tuhaf oluyorum sersem gbi oluyorum bazen iyi gibi az bazen çok oluyor kriz gbi nörolojiye beyin cerrahisi kbb göz dahiliye hepsine gttim ve sonuç birşey yok dediler hipofiz adenomu var ama ondan olmazmış o sedece gözün görmesini bozuyormuş göz alanı taraması yapıldı temizdi ben bu atakları hergun yaşıyorum ve daha fazla dayanamıyorum ne yapacam şimdi de birseye dikkatli bakarsam gözüm daha sola istemsiz bir şekilde hızlıca gidip geliyr saniyelik düzeliyor migrenmi var acaba ama hergun mu böyle olur migrende bilmiyorum benim gibi şikayetler yaşayan var mı hepsi olmasa da bir kaçını yaşayan bilgi verebilecek kimse yok mu psikolojim alt üst artık
Benim hamilelikte başladı bazı rahatsizliklarim kollarımda uyuşma batma gözlerimde siyah noktalar ışık sacilmalari ışık dalgalanmalari yanıp sönen ışıklar baş ağrısı sanko birşey batırıyorlar bazen öyle bir ağrı gozumun arkası bile ağrıyor sanki ve şimdi de kulağım da beni deli eden bir uğultu bazen az bazen çok oluyor sanki makine çalışıyor bazen helikopter geçiyor sanki öyle bir ses ve bunlar olurken ben bir tuhaf oluyorum sersem gbi oluyorum bazen iyi gibi az bazen çok oluyor kriz gbi nörolojiye beyin cerrahisi kbb göz dahiliye hepsine gttim ve sonuç birşey yok dediler hipofiz adenomu var ama ondan olmazmış o sedece gözün görmesini bozuyormuş göz alanı taraması yapıldı temizdi ben bu atakları hergun yaşıyorum ve daha fazla dayanamıyorum ne yapacam şimdi de birseye dikkatli bakarsam gözüm daha sola istemsiz bir şekilde hızlıca gidip geliyr saniyelik düzeliyor migrenmi var acaba ama hergun mu böyle olur migrende bilmiyorum benim gibi şikayetler yaşayan var mı hepsi olmasa da bir kaçını yaşayan bilgi verebilecek kimse yok mu psikolojim alt üst artık
Tansiyon her zaman normal çıkıyorAklima direk tansiyon geldi yuksek tansiyonunuz varsa
Kulağa gttim baktı temiz dedi kulağın işitme testide yaptı normalKulağınızın kristalleri oynamış olabilir.bir doktora git cnm
Mr çekildi hipofiz adono mu var ama doktor ondan olmaz diyor başka da birşey çıkmadı beyin de sıkıntı yok dedi kardiyolojiye gttim ekk çekildi temizdi bir aletle kalbe baktı sağlıklı dedi yine birşey yok anlamadim bende aklıma tek birşey migren geliyor ama her günde olur mu bilmiyrm daha 40 gunluk oldu doğum yapalı hormonlar tetikliyr olabilir mi acabaIyi bir doktor araştırın devlette olsun özelde olsun işini çok iyi yapan doktorlar var mr da falan hic bişey cıkmadımı tam kan testi yapıldınmi devlet hastanesinde bulgulara göre yapıyorlar bisüru testi atlayıp belki basit bişeyken bilemiyoz bile ne oldugunu enfeksiyon yüzünden baya gezindim bende bisey yok diye gönderdiler sağlık ocagında kan testinde enfeksiyon cıktiginda yönlendirmeyle hastaneye gittim idrar kültürü testiyle anlaşıldı yoksa daha gezerdim hastane hastane allah kimseyi düşürmesin
En son bende gidecm oraya galiba çünkü çok kötü etkiliyr psikolojimi birseyde yok diyrlr olmayan birşey neden böyle oluyrm diye cildirdm artık. Sürekli gizde ışıklar kulakta sesler insan dayanamiyr dengeszlik oluyr öluyrm sanki korkuyr insan. Şimdi yine nörolojiye gidecmPsikolojik olabilir kalp çarpıntım vardı benimde baska sağlık sorunlarımda bütün dr gittim bisey cikmadi en son care psikiyatrise gittim ilaç kullanmaya başladım çarpıntımda geçti sürekli kendimizi dinledigimiz için acaba şuram niye ağrıyor diye kesin hastayım düşüncesi oluşuyor
Psikolojik falanmı acaba canım yeni dogum yapmışsın birde yorgunluk stresten olabilirMr çekildi hipofiz adono mu var ama doktor ondan olmaz diyor başka da birşey çıkmadı beyin de sıkıntı yok dedi kardiyolojiye gttim ekk çekildi temizdi bir aletle kalbe baktı sağlıklı dedi yine birşey yok anlamadim bende aklıma tek birşey migren geliyor ama her günde olur mu bilmiyrm daha 40 gunluk oldu doğum yapalı hormonlar tetikliyr olabilir mi acaba
Bilmem hamilelikte başladı ztn bu seferde bunlar etkiliyr iyice stres oluyrm kulağımda ki sesler bni beyinende psikolojik olarakta yoruyorPsikolojik falanmı acaba canım yeni dogum yapmışsın birde yorgunluk stresten olabilir