Hastalığım mı var?

gossipgirl5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
11
1
20
kızlar merhaba, son 1 aydır sol kolumun üst kısmında, dirseğimde ve bileğimde ağrılarım var. aynı zamanda sırtım ve boynuma da ağrı giriyor. sebebi nedir. Bazen kalbime de ağrı giriyor korkutuyor beni. Ayrıca çok takıntılı ve stresli birisiyim aklıma hep en kötüsü geliyor.

kızlar merhaba, son 1 aydır sol kolumun üst kısmında, dirseğimde ve bileğimde ağrılarım var. aynı zamanda sırtım ve boynuma da ağrı giriyor. sebebi nedir. Bazen kalbime de ağrı giriyor korkutuyor beni
Burda sana hastalık tanısı yapmamizi beklemek yerine neden doktora gidip muayene olmayi denemiyorsun? Bir sorunun olabilir de olmayabilir de. Psikolojik de olabilir

Yine de bi doktora git için rahat etsin, ama sanmıyorum bir sorun olduğunu benim de öyle kolum elim ağrıyor sancı da giriyo kalbime ama doktora gittim kan da bişey çıkmadı eko çekilecek. Olabilir ağrı dedi belki ters bi harekette bulunmuşsundur dedi. Git bence yine de için rahat eder

merhaba, ne yazık ki biz gibi insanların doktor ve hastane fobisi çok fazla var.
Korkuyu yenmek gerek, surekli devam eden bir agri sonucta. 1 aydır diyosun. Hastalik varsa basinda tedavi baskadir ilerleyince baskadir. Sizce hangisi daha az korkuludur? Bir hastaligi ilacla tedavi etmek mi yoksa ameliyata yonlendirmek mi? Genel olarak söylüyorum.

X