• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık hastası olan var mı ?

Arkadaşlar merhabalar daha önce de burda konu açmıştım şimdi ise sıkıntım hastalık hastalığı benim covidden sonra başladı herşey kendimi kontrol eder oldum karnım da şişlik var gibi hissediyordum ve düşündükçe oralar da agrı acı oldu 6 ay sürdü bununla savaşmam düşünmemeye başladım ve bitti bu sıkıntım . Şimdi ise vertigo rahatsızlığım çıktı panik atakla birlikte hayatım alt üst oldu psikolojik olarak baya çöktüm 1 haftadır antidepresan kullanıyorum kafam ensem uyuşuyor uyku uyuyamaz oldum ya kafam da beynim de bir şey varsa diye düşündükçe agrı oluyor daha çok uyuşuyor düşünmeyince sorun olmuyor ama düşünmeden edemiyorum bugun cesaret edip nörolojiye gittim test röntgen çekildim MR korkudan giremedim panikten dolayı yarın diğerlerinin sonuçlarını alacağım ama sürekli kötü düşünüyorum ya kötü bi şey varsa ya böyleyse diye kafam da sürekli kurar oldum biri bitiyor diğeri başlıyor benim gibi olan var mı aranız da ?
Kayınvalidem öyle evet belki hastalıkları var evet ama neredeyse 1 senedir geçmeyen mide karın ağrısı şişlik durumu var gitmediği doktor kullanmadığı ilaç kalmadı son olarak yarın enfeksiyon hastalıkları bölümüne gidecek çok sıkıntılı bişey çevreyi çok etkiliyor çok geçmiş olsun

Kayınvalidem öyle evet belki hastalıkları var evet ama neredeyse 1 senedir geçmeyen mide karın ağrısı şişlik durumu var gitmediği doktor kullanmadığı ilaç kalmadı son olarak yarın enfeksiyon hastalıkları bölümüne gidecek çok sıkıntılı bişey çevreyi çok etkiliyor çok geçmiş olsun
Maaalesef kendim için ayrı üzülüyorum ailem için ayrı üzülüyorum ama elden bi şey gelmiyor bazen teşekkür ederim

Back
X