• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastahane

Kızlar kızlık zarı muayenesi özel hastahanelerde yapılıyor mu bilen yada daha önce yaptıran var mı?

• Evet

OY: 2 66,7%
  • Hayir

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3
Bikac ozel hastahanenin numarasi alip aradim sordum yapilmiyo dediler bana acaba direkt doktorun polikiligine mi gitmem gerekiyo bilemedim

Arayip sorsanız daha iyi olur hic bir bilgim yok ama telefonda herseye cevap veriyorlar

Ozel muayenehaneleri arayin ozellikle kizlik zari dikimi yapanlari,
Rapor yazmazlar ama kontrol ederler diye tahmin ediyorum.

Yapılıyor

Sorunun cevabını bilmiyorum ama neden bunu sorduğunuzu merak ettim?

Vajinismustum kızlık zarı ve genel muayene için devlete de özele de tüm hastanelere gittim
Jinekolog dan randevu aldım içeri girdiğimde şikayet ne diye sordular söyledim muayene ettiler

Bir kişi bile muayene edemeyiz demedi böyle birşey mümkün değil çünkü oraya her çeşit hasta gidiyor
Bitek rapor almak isterseniz o yasak almak için savcılık izni gerekiyor

Vajinismustum kızlık zarı ve genel muayene için devlete de özele de tüm hastanelere gittim
Jinekolog dan randevu aldım içeri girdiğimde şikayet ne diye sordular söyledim muayene ettiler

Bir kişi bile muayene edemeyiz demedi böyle birşey mümkün değil çünkü oraya her çeşit hasta gidiyor
Bitek rapor almak isterseniz o yasak almak için savcılık izni gerekiyor

Canim bende devlete gittim ilk. rapor falan kesinlikte istemedim ama yapamadiklarini savcilik iznimin olmasi gerektigini soylediler. Ozel hastaneleri aradim sekreter cevap verdi yapilmadigini soylediler tekrar. Ne yapacam bilmiyorum lutfen yardimci olun caresiz kaldim

Canim bende devlete gittim ilk. rapor falan kesinlikte istemedim ama yapamadiklarini savcilik iznimin olmasi gerektigini soylediler. Ozel hastaneleri aradim sekreter cevap verdi yapilmadigini soylediler tekrar. Ne yapacam bilmiyorum lutfen yardimci olun caresiz kaldim
Bu işte bı yanlışlık var
Ailen mi götürdü muayene için ? öyle bişeyse veya rapor alicaksan onda savcılık izni gerekiyor

Eğer söyleyebilicekseniz sorun ne bı rahatsızlık mı var neden kızlık zarı muayenesi istiyorsunuz

Bu işte bı yanlışlık var
Ailen mi götürdü muayene için ? öyle bişeyse veya rapor alicaksan onda savcılık izni gerekiyor

Eğer söyleyebilicekseniz sorun ne bı rahatsızlık mı var neden kızlık zarı muayenesi istiyorsunuz

Back