- Konu Sahibi BrookeBlue
Yaklasık 9 yasından beri fazla kiloluyum, normal kiloda bi bebek olarak dogup normal kiloda bi cocuk olarak buyumeme ragmen. 7 - 8 yaslarında basıma aniden gelen ve icimde tutup gizleyerek hayatımı sürdürmeye zorlayan olaylardan sonra bozulan psikolojim yüzünden oldugunu tahmin ediyorum ani kilo alısımın sebebini. Asırı ve gizli baskı altında kendimi kız olmamak icin zorlayıp elimden geleni yaparak buyudugum icin vucudumun calısma sekli bozulmus olabilir diye dusunuyorum fakat bunu hala kimseye acık acık konusamıyorum. 11 yasında ilk kanamam gerceklesti, dusunceme gore cok erken bi yas. Ondan sonrasında hic bi zaman duzenli olmadı zaten, senelerce durdu sonra yine basladı. Dısarıdan sert ve erkekler gibi davranarak buyurken icimdeki asırı ve yogun feminen duygulardan ölücek gibi hissederek ergenligimi gecirdim. Birsuru durumlardan dolayı parasızlık vs yuzunden eve kapandım o yaslarda. Kanama olmasının bu denli onemli bisey oldugunu bilmiyodum asla. Umursamadım olmasada. Simdi yaklasık 1 ay once 24 yasında girdim. Hic olmadıgım kadar kiloluyum suanda. Hala berbat yasantı tarzım devam etmekte. 1 sene once jinekologa gittigimde yumurtalarımda kist oldugunu soyledi ve Myralon denen dogum kontrol ilacını verdi. Kilolu oldugum icin vucudum düzgün calısmıyo onu biliyorum, 1 sene kadar kullandım ilacı sonra duzelip duzelmedigini gormek icin kestim. Kanama olmadı. Doktorada tekrar gidemedim. Kanama bitip ilacı bikac gun almazsam tekrardan kanama baslayıp siyah denicek kadar koyu renkli kan geliyo. Daha once hic olmadıgı kadar cildim bozuldu ve goguslerim yaslı insan cildi gibi burus burus oldu kuruyup deliler gibi kasınıyo ayrıca durmaksızın. 16 yasından beri sol kolumun altında dev gibi öldürücek derecede acıyan bezeler sisip sisip iniyo, kolumun altı mosmor kesildi. Cok asırı asırı derecede kilolu digilim 30 kilo kadar fazlam var. Ama bi turlu veremiyorum uygun yasam tarzını yaratamadıgımdan dolayı... aynı seyleri yasayanlar varsa bana n'apmam gerektigini soylesin n'olur ölmek üzereyim artık.. her turlu kan tahlilim falanda normal cıkıyo doktorlarında bisiy yaptıgı yok...
bisiyler soylerseniz cok sevinirim, tesekkurler simdiden.
ps: polikistik over sebep oldu sismanlamama sanırım sismanlıkta onu daha beter hale getirdi... igrenc bisey off..
bisiyler soylerseniz cok sevinirim, tesekkurler simdiden.
ps: polikistik over sebep oldu sismanlamama sanırım sismanlıkta onu daha beter hale getirdi... igrenc bisey off..
Son düzenleme: