• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta Yorumları (burun dolgusu)

Lisandra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
8
2
86
Ankara
Merhaba arkadaşlar, bu forumdaki yorumlar, tecrübeler gerçekten birçok konuda yardımcı oldu/oluyor bana. Benim de bir katkım olsun diye bu deneyimimi sizinle paylaşmak istiyorum..

Ben 3-4 sene önce burun estetiği ameliyatı oldum fakat ameliyattan sonra burun ucumda asimetri ve eğrilik oldu. Birkaç kez revizyon da oldum ama sonuç alamadım; daha sonra dolguyla müdahale edildi fakat yine verimli bir sonuç alamadım. Aynaya baktığımda sadece o eğrilikleri görmeye başladım, iyice takıntı haline getirdim bu durumu. Daha fazla revizyon olmak istemedim ve Ankara'da dolgu konusunda deneyimli bir doktor ararken bu forumda okuduğum görüşlerle Mehmet Beyle görüşmeye karar verdim. Doktor bey beni dikkatle ve sabırla dinledi, hatta beğenmediğim noktaları kalemle işaretlememi istedi. 3-4 kez küçük küçük dolgular yaptı, dolgu işlemi zaten acısız ve çok pratik olduğundan azar azar yapmak bana mantıklı geliyor.. şuan sonuçtan gerçekten çok mutluyum, takıntımdan da kurtuldum,artık aynaya baktığımda mutlu oluyorum. Hatta bundan cesaretle dudak çizgilerime bile dolgu yaptırdım. Merak ettiğiniz şeyler varsa yardımcı olabilirim..

Back