• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta sevgilime kutu hazırlayacağım ne koyabilirim:)

jpiadora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
6
2
36
Selam:) Erkek arkadaşım her kış grip olur bahara kadar da iyileşmez. Yine o dönemin başlattık:) Okulu nedeniyle yakınımda değil tek başına yaşıyor. Ona iyi gelecek şeyleri kargoyla göndermek istiyorum ama aklıma ıhlamur,tarhana,adaçayından başka birşey gelmiyor.sizin bi öneriniz varmı:)

Selam:) Erkek arkadaşım her kış grip olur bahara kadar da iyileşmez. Yine o dönemin başlattık:) Okulu nedeniyle yakınımda değil tek başına yaşıyor. Ona iyi gelecek şeyleri kargoyla göndermek istiyorum ama aklıma ıhlamur,tarhana,adaçayından başka birşey gelmiyor.sizin bi öneriniz varmı:)
Kok Zencefil

Sevimli bir konu.
Eşya olarak atkı, ev botu, eldiven, sıcak su torbası gibi şirin şeyler koyabilirsiniz.
Yiyecek olarak bitki karışımları, kuru meyve, bal, zencefil, erişte, c vitamini desteği ve bolca çikolata.
En sonunda da baktıkça iyi olması için ikinizin fotoğrafını tabii ki.

paket mendil,çeşitli sallama çaylar,antibakteriyel sabun,naneli şeker,pufidik ev botu veya terlik,

Sevimli bir konu.
Eşya olarak atkı, ev botu, eldiven, sıcak su torbası gibi şirin şeyler koyabilirsiniz.
Yiyecek olarak bitki karışımları, kuru meyve, bal, zencefil, erişte, c vitamini desteği ve bolca çikolata.
En sonunda da baktıkça iyi olması için ikinizin fotoğrafını tabii ki.
Fotoğraf aklıma gelmişti, güzel olabilceğini düşünüyorum bende☺️ Bal,kuru meyve.. Hiç aklıma gelmeyen şeyleri ekledin çok teşekkürler

Back