• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta olmuyorum :(

pessimisticss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
1.196
1
158
En son 23 mayısta adet gördüm sonra da ağustos gibi kahverengi renginde kanama geldi çok çok az ve sonra bi daha da adet görmedim. bundan 2 hafta önce o iç tarafta aşırı kaşıntı ve yanma hissi oldu. Bana ne oluyor ne yapmalıyım?

En son 23 mayısta adet gördüm sonra da ağustos gibi kahverengi renginde kanama geldi çok çok az ve sonra bi daha da adet görmedim. bundan 2 hafta önce o iç tarafta aşırı kaşıntı ve yanma hissi oldu. Bana ne oluyor ne yapmalıyım?

adet olmadığın süre içinde doktora gittin mi? bence hemen doktora gitmelisin

daha önce adet düzensizliğin varmıydı:26:
yada hamile misin desem ama kaç ay geçmiş muhakkak daha başka bi belirti olurdu hamileliğine dair

Son düzenleme:
adet olmadığın süre içinde doktora gittin mi? bence hemen doktora gitmelisin

Bi önceki yıl 3 ay aralığım olmuştu doktora gitmiştim ilaç vermişti de hasta olmuştum zayıflıktan demişti
daha önce adet düzensizliğin varmıydı:26:
yada hamile misin desem ama kaç ay geçmiş muhakkak daha başka bi belirti olurdu hamileliğine dair

Yaşım 18 henüz düzensizlik vardı ama bu kadar uzun süre hiç olmamıştı. bide yanma ve kaşıntı içte ilk defa oldu

yapman gereken tek şey bir doktora gitmek canım hiç oyalanma daha önce de yaşamışsın bu durumu bir problem olabilir ve küçük bir tedaviyle kurtulabilirsin. ama doktora gitmezsen iş uzayabilir.

kizken bendede 3 ay olmadigi olurdu ama sonra duzelirdi yine bozulurdu vs , dr agittgimde kuçuk kist gormu$tu onemsiz demi$ti , dogul kontrol hapini kullanmak istemedim sonra oyle kaldi dogumlardan sonrada duzeldi $ukur
senin baya olmu$ adet olmayali, dr a gitmelisin ve sebebini ogrenmelisin duzensizligin,adet sokduruucyle adet olman sadece o anlik i$ini gorecek seni tedavi etmeyecek ..

bi an once dr a git ama gecen yilki gittiigne gitme ba$kasina git,belliki o senle çok ilgilenmemi$ ..

yapman gereken tek şey bir doktora gitmek canım hiç oyalanma daha önce de yaşamışsın bu durumu bir problem olabilir ve küçük bir tedaviyle kurtulabilirsin. ama doktora gitmezsen iş uzayabilir.

kizken bendede 3 ay olmadigi olurdu ama sonra duzelirdi yine bozulurdu vs , dr agittgimde kuçuk kist gormu$tu onemsiz demi$ti , dogul kontrol hapini kullanmak istemedim sonra oyle kaldi dogumlardan sonrada duzeldi $ukur
senin baya olmu$ adet olmayali, dr a gitmelisin ve sebebini ogrenmelisin duzensizligin,adet sokduruucyle adet olman sadece o anlik i$ini gorecek seni tedavi etmeyecek ..

bi an once dr a git ama gecen yilki gittiigne gitme ba$kasina git,belliki o senle çok ilgilenmemi$ ..

Bide internette yazan olamama sebepleri benle birebir uyuşuyor Zayıflık, yemek yememe, stres falan.. 1.72 boyum 43 kiloyum kilo da alamıyorum bide sınava girecem bu sene.. doktor zayıflık ve stres demişti. Şu doğum kontrol ilaçları işe yarıyor mu peki

dogum kontrol hapinin i$e yaramasi gerekiyor, birakinca adet olman gerekiyor
dr kontrolunde kullanmalisin
ben bekar oldugum için korkmu$tum ilerde çocuk sahibi olmami engeller falan die, cahillik i$te alakasi yokmu$ meger :)

dogum kontrol hapinin i$e yaramasi gerekiyor, birakinca adet olman gerekiyor
dr kontrolunde kullanmalisin
ben bekar oldugum için korkmu$tum ilerde çocuk sahibi olmami engeller falan die, cahillik i$te alakasi yokmu$ meger :)

Bu doğum kontrol hapı dr kontrolunde mi kullanılır ki? :(

Back