Hasta olmak mi olmamak miii.

Of gercekten cok zor Allah yardımıcımız olsun sana da cok gecmis olsun :KK43: doktor ne dedi sana? Ben antibiyotik verir diye gitmek istemiyorum. Öte yandan iltihap ilerler sağır eder mi diyorum ya da bebeğe gecer mi
Ben acile gittim canım, kendi doktoruma gitmedim.
"Kesinlikle grip için ilaç veremeyiz. Çok zorunlu durumlarda antibiyotik veriyoruz. Ateşine dikkat et, başka birşey bebeği etkilemez. Bol bol ıhlamur, ballı zencefilli limonlu sıcak su iç, sıkı giyin." dedi doktor.
Ağrı kesici ateş düşürücü parol verdi. Parolun hiçbir sakıncası zararı yokmuş.
Ateş bebek için çok riskliymiş, kalıcı zarar verebilirmiş. Ona dikkat et canım.

Ben acile gittim canım, kendi doktoruma gitmedim.
"Kesinlikle grip için ilaç veremeyiz. Çok zorunlu durumlarda antibiyotik veriyoruz. Ateşine dikkat et, başka birşey bebeği etkilemez. Bol bol ıhlamur, ballı zencefilli limonlu sıcak su iç, sıkı giyin." dedi doktor.
Ağrı kesici ateş düşürücü parol verdi. Parolun hiçbir sakıncası zararı yokmuş.
Ateş bebek için çok riskliymiş, kalıcı zarar verebilirmiş. Ona dikkat et canım.
Aslında ateşim yok boğazım da iyi ama sinüzitim ileri boyutta hic burnum akmaz direk kulaklarıma baskı direk kulak iltihabı :(

Kadınlar kulübüne üye olmak öyle paralı birşey değil ki. Eksisozluk gibi birkaç sene de beklemiyorsun. Konu açabilmek için önce yüz mesaj atman lazım gibi kuralları da yok
Ne demeye arkadaşınız üyelik açmamış ben de onu anlamadım.
Yazacağım şey azıcık pozitif düşünsün, böyle salak saçma düşünceler evrene hastalık sinyali verir. Ne düşünürsen onu çekersin.
Sonra fıkrasına gulunmeyen adam gibi 'cok pis hasta olacam dedim dedim inanmadiniz,bak oldum' der durur acil köşelerinde. Bakınız : kendini gerçekleştiren kehanet

Bende 3 yildr hasta olmuyorum hatta baya kansizlik falan olmasina ragmen :) bence cok guzel birsey en son 3 yil once hasta oldugumda(grip) olecegim falan sandim :) resmen mutsuz sinirli Allahim neden ben diye ortalarda dolasan biri oluyorum :KK12:

Nasıl özendim ona :KK43: hamileyim gribim ve orta kulak iltihabı yaşıyorum antibiyotik almamam lazım bebek daha kücük etkilenir diye ama kulagımdaki agrı beni öldürüyor.
hemen 1 soğanı rendeleyin 2 damla suyunu kulaginiza damlatin ağrı da iltihap da geçecek kendimden biliyorum

Slm kk da hesabi olmayan bir arkadaşim için açiyorum konuyu kendiside takip edicek.

Dertmi bilmem ama ki bence değil arkadasima gore dert.Ya sizce.

Hastalanmiyormus kendisi.
Yani grip filan olmuyormus.
Çevresindeki herkes grip nezle oluyormus.
Ama bizimkine yaz kiş birsy olmuyormuş.

Ve coddi coddi derd edinmis bunu

Çunkubhastalndikca vucudun direncinin artiğini savunuyor.
Ben hic hastalnmiyorum.bo hastalnsam cok koti olirum doyor.tobe tobe.

Ve size soruyor bunyesi sağlam oldugu icini hastalanmiyor yoksa baska sebepten öturumu.

Geyik serbest kizlar.
Acmiycaktim ama baya kafaya takip cok ciddi oldugunu grnce acayim dedim
Arkadaşınızın vücüt direnci iyi olduğu için hastalanmıyor zaten. Yani hastalıpın getireceği dirence ihtiyacı yok vücudunun.

hemen 1 soğanı rendeleyin 2 damla suyunu kulaginiza damlatin ağrı da iltihap da geçecek kendimden biliyorum
Bunu düşündüm de ama gecen sene de aynı kulakta aynı durumu yasadım kanama ve kulak zarı delinmesi yasadım acaba zar delikken bu uygulama başka bir türlü zarar verir mi? :(

Bunu düşündüm de ama gecen sene de aynı kulakta aynı durumu yasadım kanama ve kulak zarı delinmesi yasadım acaba zar delikken bu uygulama başka bir türlü zarar verir mi? :KK43:
ay önce zaman yapmayın allah sıfanizi versin sarımsak soğan hergün yeyin o da iltihabı kırar doğal antibiyotik

Ne guzel iste hasta olmuyormus arkadasiniz. Ben de eskiden olmazdim hic, ama simdi de hic iyilesemiyorum, bir hastalik bitiyor, sukur bitti diyiyorum, hop ertesi gunu yenisi basliyor. Eger bunu cok dert ediyorsa hasta olma recetesini yaziyorum :)
1) Krese giden cocuk, benim oglanin burnu akar, hafif atlatir, ben haftalarca hastalanirim.
2) Bolca toplu tasima kullanmak, gunde 3 saatim yolda geciyor, tren, metro, otobus ne varsa kullaniyorum.
3) Yas almak, simdi 33 yasindayim oram buram agrimaya basladi:)
4) Bol mikroplu yerlerde calismak, ben mesela hastanede calisiyorum, hastalarla direk temasim yok ama yanlarindan geciyorum, uzerime bir hapsursalar tamamdir.
5) Kisi cetin gecen bir yerde yasamak, benim yasadigim yerde Nisan ayina kadar kar oldugu zamanlari biliyorum.

Benim hasta olma nedenlerim asagi yukari iste bunlar, arkadasiniz da cok istiyorsa yukarida yazdiklarimin bir ikisini yapsin. Olmaya devlet cihanda bir nefes sihhat gibi diye de bitiriyorum..
https://eksisozluk.com/olmaya-devlet-cihanda-bir-nefes-sihhat-gibi--90810

Back
X