Çocuk Hastalıkları Hasta oldu bebişim ☹️

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kucuk bayan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
182
547
23
29
Merhaba güzel forumun güzel anneleri
4aylik bir bebegim var ilk çocuğum o sebepten tecrubesizim de dun gece balgamli öksürük ardindan sabahta burnu akmaya basladi doktorumuza randevu aldik cuma gunune fakat suan kendim neler yapabilirim onu ne rahatlatir azicik ihlamur verebilir miyim mesela yardimci olursanız cok mutlu olurum

Lütfen bebeğinize ıhlamur vs gibi bitki çayları vermeyin. İlk 6 ay sadece anne sütü.

Serum fizyolojik damlatabilirsiniz burnuna. Çok sık olmamak kaydıyla burnundakileri çekebilirsiniz.

Emziriyorsanız bol bol emzirin.

Ateşi var mı diye takipte olun.

Bol bol kucağınızda tutup sakinleştirin. Şu an vücudunda neler olduğuna anlam veremiyordur o :) Hem sıkıntısı var, hem de bu yüzden iyice huysuzlaşır.

Umarım en kısa sürede iyileşir bebeğiniz.

Çok teşekkür ederim inşallah iyilesir cok üzülüyorum ama alisicaz herhalde bunada

Çok teşekkür ederim inşallah iyilesir cok üzülüyorum ama alisicaz herhalde bunada
Ne kadar büyüseler insan aynı şekilde üzülüyor, alışamıyorsunuz :)

Ben de biri Haziranda 4 yaşına girecek, diğeri Nisanda 2 yaşına girecek iki tane cücük var. Hala hasta olduklarında dünyam şaşıyor.

Ay Allah size güç kuvvet versin birde iki olunca biri oluyorsa digerine mutlaka geçiyor

Bende 1-2seneye rahat ederim diyodum
Rahat etme kavramı göreceli aslında :) Mesela gaz bitiyor diş başlıyor, diş bitiyor 2-3 yaş sendromları başlıyor vs.. Gelişim aşamalarına paralel olarak zorluklar değişiyor. Bunu oyunu bitirmek gibi değil de, oyunda seviye atlamak gibi düşünmek lazım :) Her yaşlarının farklı zorlukları ve güzellikleri var.

Mesela yeni doğan hallerine bayılıyorum :) Ama gaz sancıları ve uyku düzensizliklerini sevmiyorum.

Şimdi oğlum haziranda 4 yaşında olacak. Kendini net bir şekilde ifade edebilmesine, arkadaş gibi gezebiliyor olmasına bayılıyorum ama 4 yaş inadından illallah diyorum.

Kızım 2 ay sonra 2 yaşına girecek, evcilik oynamasına, müzik çalarken toto sallamasına, yarım yarım konuşmasına bayılıyorum ama kıyafetlerini kendi seçmek istemesinden hiç hoşlanmıyorum.. gibi gibi :))

Ama hepsine uyum sağlamayı, onlarla aynı dili konuşmayı öğreniyorsunuz. O zaman da herşey daha kolay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…