• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta miyim, hamile mi?

susamsokagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
46
9
36
36
Merhaba,
Sormak istedigim bir sey var bilgisi tecrubesi olan fikrini paylasirsa cok seviniirim
Iki gundur kahverengi akintim var kivamli, jöle şeklinde.
Internette okudum hamilelikte oluyormuş böyle bir şey mümkün mü?
30 temmuzda yogun bir şekilde adet oldum ve ondan sonra eşimle Korunmasız ilişkiye girmedik.
Yine de korkuyorum adet gormemin öncesinde içime kuşku dusurecek birkaç şey olmuştu korunmamiz biraz zayıf oldu yani.

O iliskiden 15 gün sonra falan hasta oldum (tarlusal içerek yoksa adet görmüyorum hiçbir sekilde/doktorsa tahlillerimin normal olduğunu soyluyor)

Bu ayın başında adetim bitti ve şimdi de bu akinti var sizce ustune görme gibi bir şey olabilir mi? Hamile olabilir miyim

Sanmam 30 Temmuz da en son adet olmuşsun bu sürede sadece kahverengi akıntı ile hamile olduğunu düşünmek normal değil kasık ağrıların bel ağrıların oluyorsa bunun yanında olabilir:KK51: En kötü al bir test ecz. İçin rahatlasın :KK59:

Ağrı yok, yalnizca akinti var sebebini hala anlayabilmiş degilim:/ bizde biraz genetik bebek çok büyüyünceye kadar testlerde çıkmıyor annemde de ablamda da oldu negatif çıksa bile pek içim rahatlamayacak yani sağolun yorumlariniz için:KK54:

ovülasyon döneminde olmanız muhtemel , bazen folikül yırtılmalarında bu tarz lekelenmeler olabiliyor. hafif ve beklemiş kanamada akıntıyla karışınca kahverengi jöle kıvamında olabiliyor. idrar testinde çıkmıyor bhcg de de çıkmıyorsa hamilelik varsa rahimde kalınlaşmadan da anlaşılabiliyor. doktora gitmek en mantıklısı tabi ama bence gebelik yok

ovülasyon döneminde olmanız muhtemel , bazen folikül yırtılmalarında bu tarz lekelenmeler olabiliyor. hafif ve beklemiş kanamada akıntıyla karışınca kahverengi jöle kıvamında olabiliyor. idrar testinde çıkmıyor bhcg de de çıkmıyorsa hamilelik varsa rahimde kalınlaşmadan da anlaşılabiliyor. doktora gitmek en mantıklısı tabi ama bence gebelik yok
Çok teşekkürler yorum için, randevu aldım gideceğim doktora:/ akinti jöle kıvamında değil artık daha fazla miktarda geliyor ve kahverengi, bunun yanında kasiklarimda ufak ağrılar hissediyor gibiyim psikolojik de olabilir. Hamilelik olmasın hic hazır değilim buna acaba adet düzensizliğimden kaynaklanan bir şey mi :/

kist oluşmuşta olabilir , regl düzensizliklerinde bu tür kanamalar olabiliyor. geçmiş olsun

bence alttan muayene etse daha rahat gözlemler ama , sen istemiyorsan uygun değilim dediğinde üstten muayene eder. bazı doktorlar bol su içirerek muayene ediyor bazısı gerek duymuyor biraz bastırarak gözlemliyorlar

Back