Merhaba
T.C kimlik numaramızı bilen bir doktor, (başka ildeyse ) bu numara ile hangi hastaneye gittiğimizi, tahlil sonuçlarımızı, ve rötgenlerimizi görebilir mi?
Ayrıca hastanın şikayetlerin,i şu an doktorlar nereye kaydediyor? Misalen şikayetlerimi anlatsam, doktor bunları bilgisayara aktarıcak ve
başka bir doktor başka ilden dahi isterse bu bilgilere ulaşabiliyor öyle değil mi?
bakacağını biliyorum.. belki de ve sanırım hayatım tehlikede.. doktora gitmeye çekiniyorum.
Lütfen beni oyalamak için kimse doğru olmayan birşey yazmasın, görülüyorsa evet görebilir diye yazın lütfen
Teşekkürler
Göremez.
Her hastane aynı sistemi kullanmıyor.
Ama internetten görebilir. çoğu hastanenin sitesinden tc no ve baba adıyla sorgulama yapılabiliyor.
aynı konuyu 2 yere açsam kızmazlar mı? keşke modlar taşısa konuyu bir derdim var bölümüne..
teşekkürler kızlar
Merhaba
T.C kimlik numaramızı bilen bir doktor, (başka ildeyse ) bu numara ile hangi hastaneye gittiğimizi, tahlil sonuçlarımızı, ve rötgenlerimizi görebilir mi?
Ayrıca hastanın şikayetlerin,i şu an doktorlar nereye kaydediyor? Misalen şikayetlerimi anlatsam, doktor bunları bilgisayara aktarıcak ve
başka bir doktor başka ilden dahi isterse bu bilgilere ulaşabiliyor öyle değil mi?
bakacağını biliyorum.. belki de ve sanırım hayatım tehlikede.. doktora gitmeye çekiniyorum.
Lütfen beni oyalamak için kimse doğru olmayan birşey yazmasın, görülüyorsa evet görebilir diye yazın lütfen
Teşekkürler
Hayır tabikide nasıl görsün? Ama daha önce X hastanesinde tahlil yaptırdınız ve o hastanenin kendi internet sitesinde labaratuar görüntüleme sistemi varsa görebilir ve hiçbir doktor bununla ugraşmazVe nerden geldiginizi bilmiyorsa bilse bile o hastanede olsa dahi bakmıyorlar ben rica etmiştim önceki tahlillerimle karşılaştırın diye kağıt olmadan bakamam dedi
hayır ozellıkle onun calıstıgı hastane zincirine gitmiyorum
başka üniversite hastanesine gidicem eğer göremiyorsa
gıcıgın teki normal biri değil ki yani kimlik no da bildiginden karıstıracagına eminim
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?