Hasta Kayıt Kabulde Çalışanlar Bana Bilgi Verebilir misiniz?

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Ben kurs bitirdim. Yakında sınavım var. Sertifikamı aldıktan sonra iş başvurusu yapacağım. Gerçi iş bulmakta o kadar kolay değil. Özel hastanelere başvuracağım. Özel hastanelerde hasta kayıt kabulde çalışmak nasıl? Benim hiç tecrübem yok. Daha önce masa başı iş yapmadım. Evraktır,bilgisayardır,dosyadır hepsine yabancıyım. Kolay alışabilir miyim sizce? Birde özellerde bu bölümde çalışma şartları nasıl olur? Çalışma saatleri? İzin durumu? Çok merak ediyorum. İnternette bir kaç şey okudum gözüm korktu doğrusu. En çok önemsediğim şey huzurlu ve severek gideceğim bir iş ortamının olması Allah herkese huzurlu ve mutlu bir iş hayatı versin.

Asgari ücrete 8 -6 ayakta çalışacaksın gelen giden sana çatacak doktor tüm ayak işlerini sana yaptıracak hasta kaprisi çekeceksin hastanenin en alt kademe çalışanlarından da biri olacaksın vs vs, 2 - 3 ay kursa giderek bunca yıl üniversite okuyan insanlar boş gezerken ya da asgari ücrete tamah ederken daha iyisini bekleyemezdin herhalde değil mi ?

Canım bende üniversite bitirdim ve işsizlikten anketörlük dahil bir sürü iş yaptım. Bana burada saçma ve gereksiz agresif cevap vermene ne gerek var? Daha iyisini elbette beklerim bu seni ilgilendirmez. Biraz edepli olun sizin karşınızda çocuk yok azarlar gibi cevap vermeyin. Koskoca insanlar olmuşsunuz ama incelik yok sizde odun gelmişsiniz odun gidiyorsunuz.

O cevabi ben de saskinlikla ve sinirle okudum, sonunda kufur de olsaymis tam olurmus.
Takma arkadasim, burasi sanal ortam diye at kosturan terbiyesizler cok oluyor. Benim bu konuda bilgim yok malesef. Insallah bilen biri cikar, adam gibi cevap verir sana.

Sağol canım ya hiç burada bir şey soruyoruz birkaç ezik çıkıp alakasız kaba şekilde cevap veriyor. Buraya yeni üye oldum sayılır böyle terbiyesizler çok haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…