• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hasta kayıt kabul

maynett

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
179
22
0
Adana
merhaba arkadaşlar..benim öğrenmek istediğim bir şey var..bilgisi olan varsa lütfen cevap bekliyorum..
ben 3 buçuk ay süren Halk Eğitim Merkezince açılmış olan Hasta Kayıt kabul işlemleri kursuna gitmekteyim..başlayalı 40 gün oldu..bu kurs bitiminde sertifika veriyorlar.rahatlıkla sağlık kurumlarında iş bulabilir miyim?.ben ortaokul mezunuyum bilgisayarım iyi..hızlı yazarım.ve acaba kursta gördüklerimizle sağlık kurumlarında yapacaklarımız aynımı?zorluğu var mı?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..benim öğrenmek istediğim bir şey var..bilgisi olan varsa lütfen cevap bekliyorum..
ben 3 buçuk ay süren Halk Eğitim Merkezince açılmış olan Hasta Kayıt kabul işlemleri kursuna gitmekteyim..başlayalı 40 gün oldu..bu kurs bitiminde sertifika veriyorlar.rahatlıkla sağlık kurumlarında iş bulabilir miyim?.ben ortaokul mezunuyum bilgisayarım iyi..hızlı yazarım.ve acaba kursta gördüklerimizle sağlık kurumlarında yapacaklarımız aynımı?zorluğu var mı?

Cnm cok zor universite mezunlarini almiyolar elinde bilgisayar sertifikanida bulundur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merrhaba kız kardesim de gidiyor aynı kursa ama sanırım hocaları staja gönderiyo kurs bitmeden eger kendi iş bulursa bulup gönderiyo yoksa da kendi imkanlarınla iş buluyosun bide orda sadece temel taslak olarak öğretiliyormus her hastanenin kendi kullandıgı farklı programı varmıs zaten onuda gidince mutlaka ki bi deneme süresi oluyo o zaman ögreniyosn

Bende gittim ama kurs biteli 4 ay oldu imkansiz is yok bnde orta okul mezunuyum ama bosa para verdigimle kaldim yani belediye baskanini bile araya koyduk yok maalesef olmadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back