• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hasta kabul kursu hakkinda bilgileri olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi hmkh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hmkh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
189
125
103
Arkadaslar merhaba nasip olursa hasta kabul gorevlisi kursuna yazildim en basta maaslarinin 2000 tl gibi bir para oldugunu ogrendim fakat nobetleride varmis bende 2000 tl alabileceksem sikinti degil diye dusundum.ama netten arastirmalarimda en az 1500 diyor kimiside asgari ucret diyor acikcasi biraz dusunmeye basladim bu konuda bilgisi olan bu isi yapanlarin bana tavsiyeleri ne olur 4 yillik isletme bu ay bitecek.ve muhasebeciyim sizce bu ise hic bulasmamalimiyim.cok kararsizim.

Maaş alman önemli değil öncelikle bu alanda bir iş bulabilecekmisin onu düşün... Benim bildiğim hastanelere alımlar çok kolay değil taşeron olarak giriyorsun maaşlarda okadar yüksek değil... Bende de var o belge kursdaki arkadaşların sadece 2 devlet hastanesine girmiş onlarda tanıdık vasıtasıyla... Bir kaç kişide özel saglık kuruluşlarına girdiler... İş alımlara daha çok kendi içlerinde dönüyor...

Back