• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta Kabul İşlemleri..Bilgisi olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wcy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Wcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
559
326
53
Hatırlayanlar olur ailevi sebeplerden dolayı işe girmek istiyorum. Geçtiğimiz yaz Halk eğitim merkezinde hasta kabul işlemleri kursuna gittim, belgemi aldım.
Bu belgeyle bir hastanede işe girme ihtimalim var mı? Bu konuda ve ne yapmam konusunda hiçbir bilgim yok. Sizelere danışmak istedim.
Şöyle ki, sadece belgem var ilgili bölümünü okumadım. Bilgisayar sertifikam yok ama word, excel, powerpoint biliyorum. Ayrıca on parmak f klavye yazabiliyorum.Sadece bunlar yeter mi sizce? Bilenler muhakkak olur diye düşündüm. Beni bu konuda aydınlatacak birileri çıkarsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim..

O belgeye cokta gerek yok ozel hastaneler genelde diksiyona ve fiziksel gorunume onem verirler temiz saclar bakimli kisiler olur genelde hasta kabullerde.
Internet uzerinden is basvurusu yapin ararlarsa gidersiniz.

Tabi tabi siz yine de başvuru yapın işe alınan herkesin dayısı yok ama olsaydı çoook işe yarardı, bırakın taşeronu kadro bile alırdınız.

• Beğen
Reactions: Wcy
O belgeye cokta gerek yok ozel hastaneler genelde diksiyona ve fiziksel gorunume onem verirler temiz saclar bakimli kisiler olur genelde hasta kabullerde.
Internet uzerinden is basvurusu yapin ararlarsa gidersiniz.
Belge zorunlu diye biliyorum. Özel hastane biraz sıkı olabilir diye düşünüyorum.
Doğru söylüyorsunuz aslında internet üzerinden de bir araştırayım bakayım. Çok teşekkür ederim..

ben basvurmustum hastanede referansim mudurun arkadasydi aradilar gitmedim ... yani kursa falan gerek yok referans bul aliyorlar

Yeterli canım..ben hastanede calisiyorum senin kriterlerinde olmayan kosiler bakiyor hasta kabul e..dayilari varsa demek ki.

Bende var bi halta yaramıyor dedikleri gibi torpil lazım malesef..

büyük özel hastanelerde yetmez ama küçük hastanelerde yetebilir.

• Beğen
Reactions: Wcy
Yeterli canım..ben hastanede calisiyorum senin kriterlerinde olmayan kosiler bakiyor hasta kabul e..dayilari varsa demek ki.
Demek ki :110:ülkemizin muhteşem sistemini bir kez daha anladım..

Back
X