Ayyyyy bende öyleyim bi yığılıyorummm daha kalkamıyorum elim kolum kalkmıyor 2 gündür muhtemelen bebektenKızlar dünden beri ekstra hasta gibiyim, 8+2yim normal rutin belirtiler halsizligim dışında, öğlen yemek yiyorum kollarımı kaldıramıyorum, göğsüm rahatsız, midem ekstra rahatsız, başım çok ağır, sürekli baygınlık hissi, saatlerce uzanıyorum kendimi toparlayamiyorum, kolestrol mü, tansiyon mu, beş altı saat kendime gelemiyorum sağdan sola dönemiyorum, külçe gibiyim, kendi belirtilerimi halimi biliyorum iki gündür olan olağanin dışında fikriniz var mı ne tetikleyebilir... Bı acile gideyim diyorum da anlamadım ne oluyor
Ayyyyy bende öyleyim bi yığılıyorummm daha kalkamıyorum elim kolum kalkmıyor 2 gündür muhtemelen bebekten
Arkadaşım da 3.hamileligi ben hic böyle şeyler yaşamadım diyor farklı olabilir hamilelikten hamilege. Akşam üzeri benim sanki bir ton iş yapmışım gibi yıgılıp kalıyorumYa rutinimi bilirim bu kadar olmamıştım hicbir gebeligim de böyle rahatsızlık hissedip doktora gideyim halim olmamisti da o yüzden tedirgin oldum, bı tık rahatladim ama bı süre tansiyon falan takip edeceğim, stresten tansiyonum mu oynuyor anlamadım
Bende öyleydim özellikle bunalıma çok girdim hala da oluyorKızlar dünden beri ekstra hasta gibiyim, 8+2yim normal rutin belirtiler halsizligim dışında, öğlen yemek yiyorum kollarımı kaldıramıyorum, göğsüm rahatsız, midem ekstra rahatsız, başım çok ağır, sürekli baygınlık hissi, saatlerce uzanıyorum kendimi toparlayamiyorum, kolestrol mü, tansiyon mu, beş altı saat kendime gelemiyorum sağdan sola dönemiyorum, külçe gibiyim, kendi belirtilerimi halimi biliyorum iki gündür olan olağanin dışında fikriniz var mı ne tetikleyebilir... Bı acile gideyim diyorum da anlamadım ne oluyor.
Strese korkuya bağlıyorum da ne bileyim acaba tansiyon falansa tedbirsizlik mı yapıyorum diye tedirgin oldumBende öyleydim özellikle bunalıma çok girdim hala da oluyor
Gün içinde bir gidebilirsiniz içiniz rahat etmezseStrese korkuya bağlıyorum da ne bileyim acaba tansiyon falansa tedbirsizlik mı yapıyorum diye tedirgin oldum
Öyle yine o halde oldugumda bı gideceğim tedbir olsunGün içinde bir gidebilirsiniz içiniz rahat etmezse
Aynen kardeşim sen rahat ol sağlıklı olÖyle yine o halde oldugumda bı gideceğim tedbir olsun
Dusuklerim varda öncesinden üst üste... Hep sağlıklı çok iyi problem yok dediler sonuç hüsran oldu şimdi ister istemez bı tedirginlik var, rahatlatiyorum kendimi de rahatlatamiyorum demek ki..Aynen kardeşim sen rahat ol sağlıklı ol
Bı oğlum var herkes yine erkek tahmininde bulundu ilk kez bı kız ihtimali geldi hayırlısı bakalımBebiş kızsa bunlar oluyor.
2 oğlandan sonra kızım oldu ondan biliyorum :) ama öğrenince etiketleyip yazın çok merak ederim :)Bı oğlum var herkes yine erkek tahmininde bulundu ilk kez bı kız ihtimali geldi hayırlısı bakalım
Teşekkür ediyorum unutmayacağım bunu rabbim size bagislasin evlatlarinizi2 oğlandan sonra kızım oldu ondan biliyorum :) ama öğrenince etiketleyip yazın çok merak ederim :)
Aminnn cümlemizin evlatlarını bağışlasın. Sağlıklı güzel doğumlar dilerimTeşekkür ediyorum unutmayacağım bunu rabbim size bagislasin evlatlarinizi
Aminnn, Çok teşekkür ediyorumAminnn cümlemizin evlatlarını bağışlasın. Sağlıklı güzel doğumlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?