• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta gibiyim fikri olan var mı?

SulErzkn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
1.263
902
43
Kızlar dünden beri ekstra hasta gibiyim, 8+2yim normal rutin belirtiler halsizligim dışında, öğlen yemek yiyorum kollarımı kaldıramıyorum, göğsüm rahatsız, midem ekstra rahatsız, başım çok ağır, sürekli baygınlık hissi, saatlerce uzanıyorum kendimi toparlayamiyorum, kolestrol mü, tansiyon mu, beş altı saat kendime gelemiyorum sağdan sola dönemiyorum, külçe gibiyim, kendi belirtilerimi halimi biliyorum iki gündür olan olağanin dışında fikriniz var mı ne tetikleyebilir... Bı acile gideyim diyorum da anlamadım ne oluyor.

Kızlar dünden beri ekstra hasta gibiyim, 8+2yim normal rutin belirtiler halsizligim dışında, öğlen yemek yiyorum kollarımı kaldıramıyorum, göğsüm rahatsız, midem ekstra rahatsız, başım çok ağır, sürekli baygınlık hissi, saatlerce uzanıyorum kendimi toparlayamiyorum, kolestrol mü, tansiyon mu, beş altı saat kendime gelemiyorum sağdan sola dönemiyorum, külçe gibiyim, kendi belirtilerimi halimi biliyorum iki gündür olan olağanin dışında fikriniz var mı ne tetikleyebilir... Bı acile gideyim diyorum da anlamadım ne oluyor
Ayyyyy bende öyleyim bi yığılıyorummm daha kalkamıyorum elim kolum kalkmıyor 2 gündür muhtemelen bebekten

Ya rutinimi bilirim bu kadar olmamıştım hicbir gebeligim de böyle rahatsızlık hissedip doktora gideyim halim olmamisti da o yüzden tedirgin oldum, bı tık rahatladim ama bı süre tansiyon falan takip edeceğim, stresten tansiyonum mu oynuyor anlamadım 🤦🏻‍♀️
Ayyyyy bende öyleyim bi yığılıyorummm daha kalkamıyorum elim kolum kalkmıyor 2 gündür muhtemelen bebekten

Ya rutinimi bilirim bu kadar olmamıştım hicbir gebeligim de böyle rahatsızlık hissedip doktora gideyim halim olmamisti da o yüzden tedirgin oldum, bı tık rahatladim ama bı süre tansiyon falan takip edeceğim, stresten tansiyonum mu oynuyor anlamadım 🤦🏻‍♀️
Arkadaşım da 3.hamileligi ben hic böyle şeyler yaşamadım diyor farklı olabilir hamilelikten hamilege. Akşam üzeri benim sanki bir ton iş yapmışım gibi yıgılıp kalıyorum

Kızlar dünden beri ekstra hasta gibiyim, 8+2yim normal rutin belirtiler halsizligim dışında, öğlen yemek yiyorum kollarımı kaldıramıyorum, göğsüm rahatsız, midem ekstra rahatsız, başım çok ağır, sürekli baygınlık hissi, saatlerce uzanıyorum kendimi toparlayamiyorum, kolestrol mü, tansiyon mu, beş altı saat kendime gelemiyorum sağdan sola dönemiyorum, külçe gibiyim, kendi belirtilerimi halimi biliyorum iki gündür olan olağanin dışında fikriniz var mı ne tetikleyebilir... Bı acile gideyim diyorum da anlamadım ne oluyor.
Bende öyleydim özellikle bunalıma çok girdim hala da oluyor

Aynen kardeşim sen rahat ol sağlıklı ol
Dusuklerim varda öncesinden üst üste... Hep sağlıklı çok iyi problem yok dediler sonuç hüsran oldu şimdi ister istemez bı tedirginlik var, rahatlatiyorum kendimi de rahatlatamiyorum demek ki..

Back
X