• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta cocuk yıkanır/yıkanmaz düşünceleriniz nelerdir

2kezanne

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2024
66
20
8
34
Grip olan çocuk yıkanırsa daha kötü mü olur ? Oğlum grip 1 haftadır yıkamıyorum ama bi yandan da yikanirsa rahatlar diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Çocuğunuz kaç yaşında? Çok küçükse yıkamayın, büyükse yıkayın bence.
Hastayken terleyip duşa girince çok iyi oluyor. Duşta buharın etkisiyle burun da açılıyor

Çocuğunuz kaç yaşında? Çok küçükse yıkamayın, büyükse yıkayın bence.
Hastayken terleyip duşa girince çok iyi oluyor. Duşta buharın etkisiyle burun da açılıyor
19 aylık boğaz enfeksiyonu var ve maalesef çok uzun sürdü şurup içmediği kustugu için en son penisilin yaptılar biraz daha iyi gibi ama boğazları hala şiş burun akıntısı da var çocuğum resmen hastalık kokuyor yıkamak istiyorum ama arada kaliyorum

19 aylık boğaz enfeksiyonu var ve maalesef çok uzun sürdü şurup içmediği kustugu için en son penisilin yaptılar biraz daha iyi gibi ama boğazları hala şiş burun akıntısı da var çocuğum resmen hastalık kokuyor yıkamak istiyorum ama arada kaliyorum
Bence yıkayın. Üşüyecek diye mi korkuyorsunuz?
Ateşi varsa su sıcak olmasın ama.

Bence yıkayın. Üşüyecek diye mi korkuyorsunuz?
Ateşi varsa su sıcak olmasın ama.
Yok üşür diye değil daha kötü olurmu iyileşme süreci uzar diye korkuyorum 2 . Bebegim oldu ve süreç benim için çok zor oluyor boğaz enfeksiyonu geçmiyor bebeğe de geçecek diye korkuyorum

Oğlum 2,5 yaşında hep yıkadım grip olduğunda, burnu da açılıyor iyi oluyor. önemli olan banyodan sonra vücut normal ısısına gelene kadar çocuğu korumak

Evleriniz soğuk mu ki yıkamıyor sunuz sıcak su her zaman iyi gelir burnu açılır rahatlar çocuk kaldı ki 19 aylık bebek değil artık 1 hafta yıkamamak çok kötü rahatsız olur çocuk.

Yok üşür diye değil daha kötü olurmu iyileşme süreci uzar diye korkuyorum 2 . Bebegim oldu ve süreç benim için çok zor oluyor boğaz enfeksiyonu geçmiyor bebeğe de geçecek diye korkuyorum
Yıkayınca hemen giydirip üstüne battaniye örtün vücut normal ısısına gelene kadar

Grip olan çocuk yıkanırsa daha kötü mü olur ? Oğlum grip 1 haftadır yıkamıyorum ama bi yandan da yikanirsa rahatlar diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Ben banyo olayini hastalikla bagdastirmadm hic. Normal rutinim neyse hep banyosunu yaptrdim oglumun. Bence daha sik bile yikansa olur rahatsizken. Tabi banyo sirasinda da sonrasinda da sicak soguk dengesini iyi ayarlamak lazim cocugu iyice usutmemek adina. Bi tek buna dikkat edilmeli.

banyo yapmanın hastalıkla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum tir tir titreyecek kadar üşümediği sürece…

Yikayin cocuk rahatlasin

Back
X