Hasta Canım Babam ve Hamileliğim

Gecmis olsun. Rabbim sifasinii versin en kisa surede de torunuyla bol bol oynayabilsin.
Canim sen yanina girsen de yapabilecegin bisey yok ki. Cok istoyorsan git yine camdan gor. Izin veriyorlarsa onun sevdigi seylerden yap gonder zaman gecirecegi sevdigi biseyler varsa onlardan gonder. bilgisayarin varsa onu gonder film filan izler zaman gecirir durumu cok agir degilse. Esin senin icin de daha sik gitsin. Aksam da bir ugrasin mesela.
Inan buyukler hasta da olsa her turlu hem fiziksel hem ruhsal bizden daha gucluler. Sen kendini de bebegini de bosuna uzdugunle kalirsin. Uzulme dua et iyilessin biran once.
Bence hastaneye gidip bebegin sagligini riske atma

İyi geceler arkadaşlar.. Çok üzgünüm babam 1 haftadır hastanede yatıyor 60 yaşında. Göğüs ağrısı , nefes darlığı şikayeti ile götürdük şimdi ciğerleri su toplamış.. Ve tüberkiloz verem yada kanser olabilir. Sonuçlar henüz çıkmadı bekliyoruz. 7 aylık hamileyim verem hastanesi oldugu icin beni yanına almadılar bahçeden camdan görebildim. Durumu hakkında belli birşey yok henüz... Ne oldugu sonuclar cıkınca belli olacak. Bugün 10 dakıkada olsa çıktım yanına dayanamadım :'( beni görünce ağladı , bende ağladım.... Annem haftanın 3 günü çalışıyor çalışmak zorunda. Kredi ödemesi , kardeşimin etüt ödemesi falan oluyor çünkü. Babamın emekli maaşı yetmiyor yani. Babam orada yapayanlız kalıyor geceleri... Gündüz de eşim ara ara gidiyor hastane uzakta olsa... Annemde pek ilgilenemiyor babamla... Kafayı yemek üzereyim babama hiç kıyamıyorum onu daha önce hiç böyle görmedim hep sapasağlam dimdik karşımızda dururdu. Şimdi .... Yarın tekrar gidip görmek istiyorum ne yapmalıyım sizce bebeğimin hayatını riske atamam ona hastalık bulaştırmak istemem... Bende şeker hastası oldugum icin hemen kapabilirim hastalık... Ama babam benim canım... Bize sevdiğini hiç belli etmedi ama şuan anlıyorum ki onun sağlıklı sapasağlam karşımızda olması bile benim için huzur demekmiş... Artık ağlamıyorum elimden geldikçe... Ne yapıyım sizce ne ediyim.. ?

gözlerimden 2 damla yaş süzüldü hemen ..Rabbim yardımcınız olsun. kredi borcunuz çok mu yardımcı olamıyor musunuz

Sayfaları gezerken hasta babam kelimesini görünce kalakaldım. Aaahh ah ben neler yaşadım. Rabbim kimseye göstermesin. Saçlarım beyazladı 7 günde. 24 yaşında ben. Ruhum, babam, gözümün nuru ellerimden kayıp gidiyor sandım. Bundan 8 ay önce. 3 gün hayati tehlikesi vardı. Doktor sn içinde ölebilir dediğinde yüreğim bedenimden koparıldı sanki. Aaaaahh hala gözyaşım kurumuyor nasıl yanıyor yüreğim. 7 gün boyunca yanından ayrılmadım gündüz gece başında nöbet tuttum o uyurken nefesini dinledim. Saçlarıma aklar düştü. Çok şükür sağlığına kavuştu ama eskisi gibi değil. 2 ay yürüyemedi konuşamadı. Üstelik bu olay düğünüme 20 gün varken oldu. Ah o çektiğim sıkıntı. Ah o yüreğimin acısı. Kendi derdimle seni üzmek hiç istemem ama beterin beteri var üzülme benim yaşadıklarımı Allah hiç bir kuluna yaşatmasın. Saçlarıma aklar düştü o bir haftada. Çok çok zor günler geçirdik. Şimdi feraha çıktık ama hala eski haline dönmüş değil tamamen. Bazı hasarlar kaldı. O yüzden şükret haline dua et kötü bişey çıkmasın. Bende hamileyim. Böyle bir durumda ne yapardım İnan bilmiyorum ama sanırım ben giderdim babamın yanına. Ağzımı burnumu kapatıp eldiven takıp bi şekilde giderdim. Rabbim kimseyi ailesiyle sınamasın. Ben sınandım dilerim geçmişimdir

Hanımlar merhaba... Babamın sonuçlarında VEREM teşhisi kondu :'( Tedaviye başlandı hemen... Ama hala ciğerlerindeki sular alınmadı hala bir sürü test yapılıyor bilemiyorum çok üzülüyorum sürekli kasıklarım ağrıyor kasılmam oluyor ama elimde değil... Babama bişey olursa... Düşünmek bile istemiyorum daha torun sevgisi nedir bilmiyo üstelik 7 yaşında kardeşim var babasız ne yapar nasıl atlatır.... Allahım bütün hastalara şifa versin İnşallah. :'KK61::KK61:

İyi geceler arkadaşlar.. Çok üzgünüm babam 1 haftadır hastanede yatıyor 60 yaşında. Göğüs ağrısı , nefes darlığı şikayeti ile götürdük şimdi ciğerleri su toplamış.. Ve tüberkiloz verem yada kanser olabilir. Sonuçlar henüz çıkmadı bekliyoruz. 7 aylık hamileyim verem hastanesi oldugu icin beni yanına almadılar bahçeden camdan görebildim. Durumu hakkında belli birşey yok henüz... Ne oldugu sonuclar cıkınca belli olacak. Bugün 10 dakıkada olsa çıktım yanına dayanamadım :'( beni görünce ağladı , bende ağladım.... Annem haftanın 3 günü çalışıyor çalışmak zorunda. Kredi ödemesi , kardeşimin etüt ödemesi falan oluyor çünkü. Babamın emekli maaşı yetmiyor yani. Babam orada yapayanlız kalıyor geceleri... Gündüz de eşim ara ara gidiyor hastane uzakta olsa... Annemde pek ilgilenemiyor babamla... Kafayı yemek üzereyim babama hiç kıyamıyorum onu daha önce hiç böyle görmedim hep sapasağlam dimdik karşımızda dururdu. Şimdi .... Yarın tekrar gidip görmek istiyorum ne yapmalıyım sizce bebeğimin hayatını riske atamam ona hastalık bulaştırmak istemem... Bende şeker hastası oldugum icin hemen kapabilirim hastalık... Ama babam benim canım... Bize sevdiğini hiç belli etmedi ama şuan anlıyorum ki onun sağlıklı sapasağlam karşımızda olması bile benim için huzur demekmiş... Artık ağlamıyorum elimden geldikçe... Ne yapıyım sizce ne ediyim.. ?
allah şifasını versin .Şu an hamile olmanıza denk gelmesi kötü olmuş .İnşallah tez zamanda iyileşir .Sizi çok iyi anlıyorum .

şu kredi ödemelerine siz destek olsanız da anneciğiniz babacığınızla ilgilense.
sonra çok üzülürsünüz.

şu kredi ödemelerine siz destek olsanız da anneciğiniz babacığınızla ilgilense.
sonra çok üzülürsünüz.

Elimizden geldikçe çoğu şeye yardım edebiliyoruz ama bizimde kısıtlı imkanlarımız kendi kredi ödemelerimiz kartlar neler neler var.. Ben daha bebek alısverisi dahi yapamadım bugün doğum yapsam çocuğun birşeyi yok giyecek...

Elimizden geldikçe çoğu şeye yardım edebiliyoruz ama bizimde kısıtlı imkanlarımız kendi kredi ödemelerimiz kartlar neler neler var.. Ben daha bebek alısverisi dahi yapamadım bugün doğum yapsam çocuğun birşeyi yok giyecek...
çok zor bir durum baban için allahım yardımcınız olsun.

Canım sonuçlar ne zaman çıkacak? İnşallah korktuğun gibi birşey yoktur da baban evine döner biran önce. Evine döner de torununu sever inşallah. Kalbini ferah tut. Bu zor günler de geçer inşallah.

Hanımlar merhaba... Babamın sonuçlarında VEREM teşhisi kondu :'( Tedaviye başlandı hemen... Ama hala ciğerlerindeki sular alınmadı hala bir sürü test yapılıyor bilemiyorum çok üzülüyorum sürekli kasıklarım ağrıyor kasılmam oluyor ama elimde değil... Babama bişey olursa... Düşünmek bile istemiyorum daha torun sevgisi nedir bilmiyo üstelik 7 yaşında kardeşim var babasız ne yapar nasıl atlatır.... Allahım bütün hastalara şifa versin İnşallah. :'KK61::KK61:
canım inşallah iyileşir ya.kötü ihtimalleri düşünme.geçen sene bizim okulda bir öğretmen verem oldu şimdi tamamen iyileşti.inşallah iyileşecek moralini iyi tut sen

X