- 17 Şubat 2017
- 509
- 563
-
- Konu Sahibi okusspokus
lazerle zaten tekrarlıyormuş. benim çok belirgin değil ama yüzümün derisini gerdiğimde pamukla silerken görüyorum. burnumun kenarında çok çok az var. cildimi neyle temizleyeceğimiz sapıttım. bir kaç ürün aldım onlar tahriş etmedi ama tabi çözüm olcağını sanmam. bu saatten sonra ilerlemesin böyle sabit kalsın ilerlemesin onada razıyımbenim gibisin.cildim yağlı ayrıca gözenekli.maske falan hiç götürmez.
bi dr alerji testi yaptır demişti.yaptıramadım.
kılcal damar lazerle tedavi olan arkadaşım burnunun kenarında çok belirgindi.çok canının yandığını bi işede yaramadığı içinde 3 seansdan sonra bıraktığını söyledi.
ben kremini almaya güvenemedim hassas cilt olunca yine alerji yapar diye. yağını aldım o yüzden. bide tentürü varmış o daha etkiliymiş. papatyalı kremlerda işe yarıyor dediler. papatyalı krem aldım yüzümü resmen mahvetti. kıpkırmızı oldum alerji gibi bişey oldum hatta. düzelteceğine berbat etti. o yüzden krem olanlara güvenip alamıyorum. ayrıca yüz konusundaki şeyleri devletin karşılamamasını da hiç anlamıyorum. çok şükür roza hastalığı değil. ondan olup yüzüne müdahale ettirmek zorunda kalan çok insan var. durumu iyi olmayanlar yandı. allah göstermesin. yüz çok dikkat çekiyor birde. başka yerinde oldu mu kapatıyorsun görmüyorlar. ama ufacık yüzüm kızarsa aaaa noldu kızardın niye böyle oldun falan diyolar.at kestanesi diyorlar ama onunda düzgün kremi şu su busunu bulmak lazım.
bende ona buna para vermekten falan bıktım artıkk birde sonuscun 0 olmasından
Canm benimde goz altinda ve burun kenarlarinda kilcal damar var at kestanesi kremini ve yagini kendim yaptim bes alti ay kullndim ama bi sonuc alamadim malesefat kestanesi diyorlar ama onunda düzgün kremi şu su busunu bulmak lazım.
bende ona buna para vermekten falan bıktım artıkk birde sonuscun 0 olmasından
2 yıl kullanıp işe yarayan bir arkadaş var burada. kendisine yazdım nasıl kullanmış artı birşey yapmış mı diye ama daha cevap atmadı :lCanm benimde goz altinda ve burun kenarlarinda kilcal damar var at kestanesi kremini ve yagini kendim yaptim bes alti ay kullndim ama bi sonuc alamadim malesef
İki yil cok uzun bir sure ama ise yariyosa kullnirim arkadasinizdan ayrinti ogrene bilirseniz sevinirim2 yıl kullanıp işe yarayan bir arkadaş var burada. kendisine yazdım nasıl kullanmış artı birşey yapmış mı diye ama daha cevap atmadı :l
cevap yazmadı kendisi. heralde artık buraya girmiyor.İki yil cok uzun bir sure ama ise yariyosa kullnirim arkadasinizdan ayrinti ogrene bilirseniz sevinirim
Merhaba arkadaşlar. Benimde cildim muazzam hassas. Resmen kızarmak için bahaneye bakıyor. Yüzümü üst üste iki defa bile sabunla yıkasam yanmaya başlıyor. Her bakımı yapamıyorum her kremi süremiyorum alerjiye çok yatkın. Geçen şöyle bir video izledim. Kraliçe bakımı mı neymiş. Hassas ciltlere iyi geliyormuş.birde ince çizgileri dolduruyormuş.Nasıl bir bakımsa merak ettim. Uygulatan,bilen varsa bilgi versin. Benim aklıma yattı ama emin değilim.cildi benim gibi çok tepkili olupta yaptıran var mı acaba? Birde ince mimik çizgilerim var onada dolgu botox vs korkuyorum alerji olur mu diye. Bu bakımda ince çizgilerde gidiyor deniliyor. İzlediğim video şucevap yazmadı kendisi. heralde artık buraya girmiyor.
Canm benimde goz altinda ve burun kenarlarinda kilcal damar var at kestanesi kremini ve yagini kendim yaptim bes alti ay kullndim ama bi sonuc alamadim malesef