hassas kızaran kılcal damar sorunlu ciltler

okusspokus

kırk yıllık beton çayır çimen şimdi.
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
509
563
Kızlar merhaba:110:
Dermatoloğa gittiğimde yüzüm için gül hastalığı olmadığını sadece kılcal damarlarımın yüzeye çok yakın olduğunu bunlarında ancak lazerle geçebileceğini söyledi. koruyucu kullanmak gerektiğini ve bioderme anti redness etkili bir bb cream verdi. ancak yüzümü temizleme konusunda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. cildim aşırı hassas sadece alın bölgemde kuruma var burun kenarlarım yağlı sanırım karma bir cilde sahibim. yüzümün günlük temizliği için birçok ürün denedim cildim onları kullandığımda kızarıyor. mesela nievanın köpüğünü kullandığında resmen yüzüm kıpkırmızı bakla bakla kabarıyor. benim gibi cildi olanlar yüz temizliğini nasıl yapmalıdır? cildime sürecek birşey bulamıyorum resmen :KK43: ayrıca nemlendirici kremler hergün kullanılmalı mı yahut yüzün ihtiyacı olduğunda mı kullanılmalı?

Son düzenleme:
benim gibisin.cildim yağlı ayrıca gözenekli.maske falan hiç götürmez.
bi dr alerji testi yaptır demişti.yaptıramadım.
kılcal damar lazerle tedavi olan arkadaşım burnunun kenarında çok belirgindi.çok canının yandığını bi işede yaramadığı içinde 3 seansdan sonra bıraktığını söyledi.

benim gibisin.cildim yağlı ayrıca gözenekli.maske falan hiç götürmez.
bi dr alerji testi yaptır demişti.yaptıramadım.
kılcal damar lazerle tedavi olan arkadaşım burnunun kenarında çok belirgindi.çok canının yandığını bi işede yaramadığı içinde 3 seansdan sonra bıraktığını söyledi.
lazerle zaten tekrarlıyormuş. benim çok belirgin değil ama yüzümün derisini gerdiğimde pamukla silerken görüyorum. burnumun kenarında çok çok az var. cildimi neyle temizleyeceğimiz sapıttım. bir kaç ürün aldım onlar tahriş etmedi ama tabi çözüm olcağını sanmam. bu saatten sonra ilerlemesin böyle sabit kalsın ilerlemesin onada razıyım :KK43:

at kestanesi diyorlar ama onunda düzgün kremi şu su busunu bulmak lazım.
bende ona buna para vermekten falan bıktım artıkk birde sonuscun 0 olmasından

ben kremini almaya güvenemedim hassas cilt olunca yine alerji yapar diye. yağını aldım o yüzden. bide tentürü varmış o daha etkiliymiş. papatyalı kremlerda işe yarıyor dediler. papatyalı krem aldım yüzümü resmen mahvetti. kıpkırmızı oldum alerji gibi bişey oldum hatta. düzelteceğine berbat etti. o yüzden krem olanlara güvenip alamıyorum. ayrıca yüz konusundaki şeyleri devletin karşılamamasını da hiç anlamıyorum. çok şükür roza hastalığı değil. ondan olup yüzüne müdahale ettirmek zorunda kalan çok insan var. durumu iyi olmayanlar yandı. allah göstermesin. yüz çok dikkat çekiyor birde. başka yerinde oldu mu kapatıyorsun görmüyorlar. ama ufacık yüzüm kızarsa aaaa noldu kızardın niye böyle oldun falan diyolar.

Canm benimde goz altinda ve burun kenarlarinda kilcal damar var at kestanesi kremini ve yagini kendim yaptim bes alti ay kullndim ama bi sonuc alamadim malesef

Canm benimde goz altinda ve burun kenarlarinda kilcal damar var at kestanesi kremini ve yagini kendim yaptim bes alti ay kullndim ama bi sonuc alamadim malesef
2 yıl kullanıp işe yarayan bir arkadaş var burada. kendisine yazdım nasıl kullanmış artı birşey yapmış mı diye ama daha cevap atmadı :l

cevap yazmadı kendisi. heralde artık buraya girmiyor. :KK43:
Merhaba arkadaşlar. Benimde cildim muazzam hassas. Resmen kızarmak için bahaneye bakıyor. Yüzümü üst üste iki defa bile sabunla yıkasam yanmaya başlıyor. Her bakımı yapamıyorum her kremi süremiyorum alerjiye çok yatkın. Geçen şöyle bir video izledim. Kraliçe bakımı mı neymiş. Hassas ciltlere iyi geliyormuş.birde ince çizgileri dolduruyormuş.Nasıl bir bakımsa merak ettim. Uygulatan,bilen varsa bilgi versin. Benim aklıma yattı ama emin değilim.cildi benim gibi çok tepkili olupta yaptıran var mı acaba? Birde ince mimik çizgilerim var onada dolgu botox vs korkuyorum alerji olur mu diye. Bu bakımda ince çizgilerde gidiyor deniliyor. İzlediğim video şu

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba
Ben de kendim yaptım kavanozda 3 aydır gunesleniyor:) Siz nasıl kullandınız acaba
Nasıl yaptınız
Paylaşırsanız çok sevinirim
Teşekkürler

Hassas cilt için nemlendirici çok önemlidir.Hassas cilt savunmasızdır yüzünüzü nemsiz bırakmayın.Hassas ciltler için üretilmiş dermokozmetik ürünler mevcut onlardan edinebilirsiniz.Düzenli olarak termal su öneriyorum.Cildinizi temizledikten sonra kurulayıp termal su sıkıp kurumasını bekleyip ardından nemlendiricinizi uygulayabilirsiniz.Kızarıklarımı geçirmese de yatıştırıyor bu uygulama ama düzenli yapmanız önemli.Özellikle de banyo sonrası yangı hissinden kurtulmuş durumdayım.

X