Cilt Bakımı Ürünleri Hassas ciltler ve yüzü kaşınanlar ne kullanıyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

armoni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
230
2
Arkadaşlar benim cildim de aşırı hassas.Bir ürün başta iyi geliyor sonra cildim giderek aşırı kaşınmaya kızarmaya başlıyor.Yüzümü havluyla yırtarcasına kaşıyorum.Hele şimdi kış geliyor hepten kuruyacak.Önerisi olanlar varsa yazabilir mi?

Şuanda olayin temizleme jelini kullanıyorum ama bıraktım.
Royalin de nemlendiricisi ama yok olmuyor hiçbirisi

benim de cildim aşırı hassas ve kızarıyo:KK43:ben biodermin atoderm serisinin yüz yıkama jeliyle yıkayıp la roche posayın hassas ciltler için yatıştırıcı ve nemlendiricisini kullanıyrm cnm.memnunum kızarıklığını alıyo ama kaşıntı malesef hep var bnde de:KK43:

La roche posay - sedagel veya toleriane riche
Temizleyici olarak toleriane, tonik olarak hydraphase
Ben bunları tavsiye edebilirim

benim de cildim çok hassas,özellikle yüz ve boyun bölgem sürekli kaşınıyor ve kızarıyor.sebamedin sabununu kullanıyorum,çok aşırı bir kaşıntı anında alerset alıyorum anlık bir rahatlama oluyor ama sonra yeniden başlıyor..

benim de cildim fazla hassas. kızarıp kasındıktan sonra acıyo falan cok kötü oluyo. yuzume kullanabildigim tek krem bephantene (krem)

Ben tonik falan hiçbir şey süremiyorum.Sadece maden suyu.Ben de biodermi merak ediyordum ama demek hepsi nafile.
şimdi bebak acı badem sütü ve nemlediricisi aldım bakalım ne olacak.bir de doktor elidel krem verdi o da sürünce rahatlatıyor.Ancak tüy dökme mevsimi gibi ayda bir tekrarlıyor sebaroit.

arkadaşlar sakın sabun kullanmayan cildinize şimdi bi zararı olmayabilir ama ilerde kırışıklık yapıyomuş bilginize bende dalin şampuanı kullanıyorum cildime krem olarakta bephanteni kullanın derim

arkadaşlar sakın sabun kullanmayan cildinize şimdi bi zararı olmayabilir ama ilerde kırışıklık yapıyomuş bilginize bende dalin şampuanı kullanıyorum cildime krem olarakta bephanteni kullanın derim

evet sabun da mahfediyor yabancı her madde ters tepiyor hep doğal ürünler lazım bize.

La roche posay - sedagel veya toleriane riche
Temizleyici olarak toleriane, tonik olarak hydraphase
Ben bunları tavsiye edebilirim

la roche posay toleriane gerçekten güzel bir nemlendirici özellikle hassas ve karma ciltliler için.cildiniz soyulunca krem sürersem yine yağlanır sivilce çıkar düşüncesi olmadan sürebiliyorsunuz.ben de tavsiye ederim yani.eğer fiyatı pahalı gelirse sebamedin kremleri de iyi bazen 50 faktör güneş kremim var yazdan kalma onu sürüyorum.soyulmayı iki günde geçiriyor.

ben de krem sürersem tekrar yağlanıp sivilcelenmeye başlar diye korkuyorum o yüzden nemlendirici pek sürmüyorum ancak hep nemlendirici kullanılması gerektiğini söylüyorlar yine de ben çok sık kullanmıyorum elimde nivea matlaştırıcı günlük kremi var onu kullanıyorum bazen.....o kreminde matlaştırıcı özelliği var tekrar yağlandırır mı bilmiyorum

X