• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hassas cilt için hangi sir ağdayı kullanmalıyım

sshae61

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
59
0
16
İstanbul
kızlar ben roakutan kullanmaktayım. tahmin ettiğiniz gibi cildim inanılmaz hassaslaştı yani kaşısam izi kalıyor. ama yaz geldi ve denize giricem bu yüzden de göbeğimi almalıyım. sir ağda ile almak istiyorum ama normal sir ağda yumuşak derimi kaldırıyor. ( bi kere kolumu alırken derim bildiğiniz kalktı hemde kocaman bir alan)

şimdi heni şu elde ısıtılan hazır sir ağdalar varya onlar daha mı iyi sizce daha yumuşak mı onla mı alsam yoksa normal pudralı bir sir ağda alıp kendi makinamda mı ısıtıp yapsam karar veremedşim. baya da korkmaktayım. tavsiyenizi merak ediyorum.

bir seçenek belki çamsakızı da kullanabilirim. derim ona dayanabiliyor

ruacutan kullanmış biri olarak sana cevap vermek istedim. bu ilaç kullandığın sürece ve sonrasındaki 1-2 ayı tamamlayıncaya kadar kesinlikle ağda kese kaptırmaman gerekli cildi tahriş etmeyecek yöntemler kullan. lazer de yasak. epilasyon aleti yada tüy dökücüler kullan. ama sakın ağda yapma kaş yapayım derken göz çıkarır bide yaralarınla uğraşırsın.doktorunada danışabilirsin.

Hassas, pudralı ağdalar da kaldırıyor. Daha 2 gün önce arkadaşımın çene bölgesini aldırmak için kuaföre gittik, sivilce ilacı kullandığını duyunca almak istemedi ama ısrar sonucu aldı. Sonuç çenesindeki deri kalktı. Sarartıcı kullanabilirsin ya da iple aldırabilirsin bence

ya göbeğimi ve sırtımı alıcağımdan ip veya başka birşey kullanamıyorum. epilasyonda çok fazla acıtır. ben en iyisi çam sakızı kullanayım o derimi kaldırmıyor. yoksa dediğiniz gibi derim hemen kalkıyor ki iple bıyığımı alınca bile bıyık bölgem yara oluyor.

ya göbeğimi ve sırtımı alıcağımdan ip veya başka birşey kullanamıyorum. epilasyonda çok fazla acıtır. ben en iyisi çam sakızı kullanayım o derimi kaldırmıyor. yoksa dediğiniz gibi derim hemen kalkıyor ki iple bıyığımı alınca bile bıyık bölgem yara oluyor.

roccauate ilacını kullandığın müddetçe güneşe çıkmamalısın..yoksa güneş lekeleri kalır ve bidahada geçmez.. (der çok çokfazla inceliyor cunku bu ılacı kullanıldığında)

bu ilacı kışın kullanmalıydın yazın değil... doktorlar yazın vermıyorlar zaten..

şimdi sen güneşleneyim..denize gireyim vs diyorsan bu ilacı içme zaten..kışa kullan.. 50 faktöriyel güneş kremi kullanmalısınız .

Back