• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hassas Cilde Gelecege Yatirim Kozmetik

bubumavimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
134
25
0
İzmir
26 yasindayim. Hayatimda bugunlere dek hic fondoten vs kullanmadim. Cildim guzeldir. Ama artik bazen kullanmak istiyorum ve paraya kiyip en kalitelisini, cildime en az zarar verecekleri ariyorum.

Aradiklarim:

1. Kontur saglayacak cikolata renginde urun.
2. Allik. (yogun pigmentli)
3. Fondoten (su bazli)
4. Pudra
5. Renk farkkliliklarini duzelten renkleri iceren palet

Paraya kiyarim. Lutfen. Bu konularda coook cahilim. Yardimci olun.

Yazmayi unutmusum :)

>>> goz alti morluklarini ve kirisiklarini gizleyen fond.

Ayrica goz alti icin urun tavsiye ederseniz sevinirim. İleride kirisiklik morluk sislik karsiti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu yasınıza kadar bu urunlere bulasmamıssınız bence kullanmayın anladıgım kadarıyla cıldınızın buna ıhtıyacı yok o yuzden cılde bu denlı zararlı urunlerden uzak durun derım tabı sızın tercıhınız

Acikca konusmam gerek sanirim. :(
Makyaj konusunda kuaforlere hic guvenmiyorum. Ve dugun mevsimi acildi!!!

Akrabalar evleniyor. Dugune gidiyorum ve giderken makyaji kendim yapmak istiyorum.

Yoksa makyaji hic sevmem. :// sanirim evlenirken de kendim yaparim boylece ogrenip.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

>>> goz alti morluklarini ve kirisiklarini gizleyen fond.

kuaförlere ben de güvenmiyorum ama açıkcası hiç makyaj yapmayıp da birden düğün için makyaj yapmak da kulağa riskli geliyor :/
bir yerde kapatıcıların (ya da fondotenlerin tam emin değilim :27: ) farklı renk tonlarında olduğunu okumuştum mesela sarı pembe turuncu gibi tonlarda olurlarmış ve her ton farklı amaç için kullanılırmış mesela birisi sivilce için birisi göz altı morlukları için falan. bu konuda net bir bilgim yok ama :( Bunu biraz araştıp farklı tonları olan bir palet alırsanız birçok açıdan işinizi görür diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Back