Güneş Kremleri Hassas beyaz tenli ve yağlı bi cildim var

Güneş kremleri, bronzlaşma

karbeyaz07

instagram/askbuyukbedengiyer
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.253
191
35
Kızlar aşırı derecede hassas bir cildim var ve Antalyada yaşıyorum..Denize sürekli gidiyorum güneş zaten 52 dereceye kadar yakabiliyor burada..Niveanın güneş ürünlerini kullanıyorum memnun sayılırım aslında ama çok yağlılar..Benim cildim zaten yağlı onu sürünce leke yapar filan diye korkuyorum burnumda geçen yazdan kalma siyah küçük lekeler gitmedi yardım edin hangi kremi önerirsiniz..Aşırı hassas beyaz tenli ve yağlı bi cildim var. 50 factor ve üzeri kullanıyorum genelde..

benim küçük bi kardeşim var oda süt beyazı 4 yaşında olduğu için tenide oldukça hassas niveanın +50 factor güneş kremini kullanıyrz hiç bi şeklde yanma kızarma vs. olmuyor.Ben kendim bu kremi sürdükten ve iyice emildikten sonra üzeri birde bronzlaştırıcı sprey sıkıyorum çok hoş bi bronzluk elde ediyorum sanada tavsiye ederim canıım

xxxxxx biraz pahalı ama çok güzel bir ürün isterseniz sitede daha uygun fiyatlarda ürün var ama bu ürün çok güzel

Son düzenleyen: Moderatör:
Garnier spf50 aşırı beyaz tenliler için güneş kremi var anti kahverengi leke ve e vitaminli, çok iyi koruyor canım ben de kullanıyorum :)

kızlar nivea güneş sonrası rahatlatıcı çok güzel kesnlkle kullanmalısnz herhangi bi şeklde güneşten tariş olmş bölgeyi aloe veralı mis mis kokusyla rahtlatıyor..ben hassasım ve zarar vermedi çok memnun kaldım.güneş ürünü olarakta nive 50 ve üzeri koruma güneş sütüyle yne 50 ve üzeri koruma yüz kremini kullanıyorum..tavsiye ederm antalya sıcağında işe yarıyorsa tüm Türkiyedede yarar sanırım

Garnier ambre solaire suya dayanıklı güneş sütü 50 factör tavsiye ederim..Bende beyaz tenliyim ve cildim çok hassas..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…