• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hasret6'nın diyet günlüğü...

hasret6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
97
0
36
Almanya
selam kizlar bende hep diyet yaptim yaptim birkac kiloda verdim ama hep geri aldim veya sonuna kadar getiremedim. Bu sefer belki buraya yazarsam yaptiklarimi yediklerimi yazarak dahada basaririm diye düsünüyorum.
Gelelim bana.. daha cok gencim yasim 19, 164 boyundayim ve 84 kiloyum :59: aslinda daha fazla kilom vardi ama 6 ay önce kilo hapi kullandim bu kiloya ulastim sonra kalbimle sorun yasadim haplar yüzünden, halada yasiyorum sonra birakmak zorunda kaldim.Bana kalsa devam alirdim haplari ama sonucta Kalp yani cok tehlikeli. Ondan sonra hep diyet yaptim ama bi türlü 80 olamiyorum. simdi yeniden denemek istiyorum buranin yardimiyla. Birde su var bu yaz baska sehire tasindim okumak icin ve calisiyorumda.saat sabah 12den 8e kadar. O zaman diyet yapmak cok zor gercekten yeme düzenim bozuldu spor yapamiyorum :50:. Neyseki simdi izinim var evdeyim yemeklerimide düzenli yiyorum.. Yaza kadar mutlaka birkac kilo vermem lazim simdilikk hedefim 80 kilo. Artik yarin ne yedigimi sayarim arkadaslar :3:

günaydinnnn..
bugün aslnda moralim biraz bozuk ama pozitif düsünmeye calisiyorum. sanirsam bu kilolari hic veremicem..önce bir hastaligim vardir ondan kilo veremiyorum diye düsünüyordum ama doktora gidip kan aldirmaktanda korkuyordum.sonunda 1 ay önce bikmistim artik ve gittim kan aldirdim sonuclar cikti ve doktor dediki herseyin iyi normal..bn tabi biraz üzüldüm acikcasi cünki düsündüm kendi kendime acaba sorunum ozaman ne olabilir neden veremiyorum bu kilolari :59: neysee artikk
bu sabah yediklerim :
kahvaltimi 1saat önce yaptim ama yapmadan önce bir bardak su ictim
2 Dilim kepek ekmegi yedim
peynirli salamli domatesli
ve 1 yumurta.

Bana cok geliyor bunlar. ama yedimm artik yapilacak birsey yok.
Simdide nane cayi iciyorumm. Cay herzaman iyidir
Bugün cok su icmeye calisacamm.. Aksama yazarimm

günaydinnnn..
bugün aslnda moralim biraz bozuk ama pozitif düsünmeye calisiyorum. sanirsam bu kilolari hic veremicem..önce bir hastaligim vardir ondan kilo veremiyorum diye düsünüyordum ama doktora gidip kan aldirmaktanda korkuyordum.sonunda 1 ay önce bikmistim artik ve gittim kan aldirdim sonuclar cikti ve doktor dediki herseyin iyi normal..bn tabi biraz üzüldüm acikcasi cünki düsündüm kendi kendime acaba sorunum ozaman ne olabilir neden veremiyorum bu kilolari :59: neysee artikk
bu sabah yediklerim :
kahvaltimi 1saat önce yaptim ama yapmadan önce bir bardak su ictim
2 Dilim kepek ekmegi yedim
peynirli salamli domatesli
ve 1 yumurta.

Bana cok geliyor bunlar. ama yedimm artik yapilacak birsey yok.
Simdide nane cayi iciyorumm. Cay herzaman iyidir
Bugün cok su icmeye calisacamm.. Aksama yazarimm

canım öncelikle hayırlı olsun günlüğüüün :8:
sana tavsiyem salam yeme ..
domates,biber,peynir,zeytin,yumurta,kepek ekmeği süper
ama salam sosis sucuk olmaz..
ben mısır gevreği tercih ediyorum gerçi,ama bir kase herkesi aç bırakıyomuş beni tok tutuyo bilemicem :3:
dediğim gibi salam sosis yemezsen bi süre daha kolay verebilirsin kilo
bir de akşam ekmek yememye ve az yemeye özen göster
yiceksen de sabah ya da öğlen ye,birde ara öğün yap,yapmıyorsan yemeklerden önce meyve ye..
birde yeşil çayı asla unutma :54:

Tsk ederim dolunaay.
tamam ozamn bugünden sonra yemicem salam. kahvaltida daha fazla sebze yemeye calisacam. Misir gevregini bende bir ara yiyordum ama hic doyurmuyordu beni..tam tersi dahada acikiyordum üstüne birde hep ekmek yerdim :1: öglen yemeginden sonrada zaten birsey yemiyorum..sadece meyve sebze yogurt falan bazen tabi dayanamiorum birseyler atistiriyorumm..
Sen kac kilo verdin dolunaay?

gelelim bugünki öglen yemegime:
1 Kase mercimek corbasi
1 Tane hindi budu
1 Portakal

Gün boyunca 4 Bardak su ictim + 3 Bardak degisik degisik bitki caylari. Bu arada caylarimin icinede birkac Damla limon koyuyorum.Sonradanda 2 bardak icerim kesin ve meyve atistiririm..
Bu arada hergün tartiliyorum..biliyorum iyi degil ama merakliyim sabirsizim :61:

selam tatlım bende yaklaşık 2 ay önce 66 kilo idim ve şu an 60 kiloyum
sana biraz nasıl beslendiğimden bahsedeyim
sabah kahvaltısında 1 kk peynir domates salatalık yedim
yada ıspanaklı yumurta menemen felan ama sadece 1 dilim ekmek yedim bunların yanında
sabah geç kalktığım için ara yapmadan öğle yemeğini yiyorum ne yemeği varsa 5 yk yanında ayran yada yoğurt yedim ekmek ve pilav yok
arada meyva yedim bazen 3 ceviz ve 2 kuru incir yedim
KŞm yemeğinde çorba varsa 1 kepçe pilav varsa 2 yk yemek varsa 1 kepçe yine pilav varsa ekmek yemiyordum
yoksa 1 dilim ekmek yiyordum
arada
yeşil çay ve kuru incir ve ceviz yiyordum1 er tane

bu ara kilo vermem durdu ccanım ocak 6 da 58 kilo olmak istiyorum
o yüzden de ekmeği tamamen kestim ve araları da azalttım sebze yiyorum çok yeşil çayı günde 2 kere içiyorum
kaçamak yapmadım asla canım
kaçamak yapınca geri alıyoruz kiloları hemen dikkat et derim
birde günde 2.5 yada 3 litre su içiyorum yeşil çay dışında
spor hiç olmasa 10 dakika yapıyorum günde
başarılar diliyorum tatlm

selam tatlim öncelikle tebrik ederimm basarmissin :71:
yarin bende gidim incirr aliyim ve kuru kayisi cok severim en azindan ara ögünlerde bitane yerim.
peki spor olarak ne yaptin? benimde spora pek vaktim olmuyor calistigim icin cok yoruluyorum vee cokta cikolata hastasiyim birkac gün cikolatasiz dayaniyorum ama sonra birgün geliyorki öyle bi
af edersiniz saldiriyorumki sanki hic cikolata görmemisim gibi.. :59: cok kötü ya iste o zaman diyetim tamammen bozuluyor.. hepte regl dönemlrnde.
airlikfeer kilo vermen durmus olabilir ama pes etme sakinn devam ett izin verme o inatci kilolarin geri gelmesine 6 kilo basarmissan digerinide basarirsinn canim

bu arada sunu diyim fark ettimki buraya herseyi yazmam cok iyi geliyor bana..

Son düzenleme:
selamm simdi fark ettmki pek kimse bana yazmiyorr iki kisi haricc :1:
ama neysee ben kendi kendime devam edeyim böyle
Bugünki kahvaltim:
1bucuk dilim ekmek (kepek)
diyet salamli ve yumurtali

Ara ögün: 1 Portakal

Öglen yemegim:
Firinda makarna yapti annem
cok az ondan yedimm yogurtla

sanirsam aksamada biraz makarnadan yerim .. ve biraz spor hareketleri yapacam
Simdiye kadar 5 Bardak su ictimm yesil cay ile beraber :66:

VE YARIN TARTILACAM :66:

selam tatlim öncelikle tebrik ederimm basarmissin :71:
yarin bende gidim incirr aliyim ve kuru kayisi cok severim en azindan ara ögünlerde bitane yerim.
peki spor olarak ne yaptin? benimde spora pek vaktim olmuyor calistigim icin cok yoruluyorum vee cokta cikolata hastasiyim birkac gün cikolatasiz dayaniyorum ama sonra birgün geliyorki öyle bi
af edersiniz saldiriyorumki sanki hic cikolata görmemisim gibi.. :59: cok kötü ya iste o zaman diyetim tamammen bozuluyor.. hepte regl dönemlrnde.
airlikfeer kilo vermen durmus olabilir ama pes etme sakinn devam ett izin verme o inatci kilolarin geri gelmesine 6 kilo basarmissan digerinide basarirsinn canim

bu arada sunu diyim fark ettimki buraya herseyi yazmam cok iyi geliyor bana..

durmuyorum canım sabah tartılıdığımda 59 kilo idim :66:
salam falan diyet olsada yeme bence çıkar hayatında canım çok isterse suçuk ye
makarna 2 yk 1 dilim ekmek demek
pilav da 2 yk 1 dilim ekmek aynı şekilde 1 kepçe çorbada

durmuyorum canım sabah tartılıdığımda 59 kilo idim :66:
salam falan diyet olsada yeme bence çıkar hayatında canım çok isterse suçuk ye
makarna 2 yk 1 dilim ekmek demek
pilav da 2 yk 1 dilim ekmek aynı şekilde 1 kepçe çorbada

aa süperrr canim ne mutlu sanaa :46: bak istee gidiyorlarr yavas yavass en önemlisi sabirr
bende yarin tartilacam bakalim artikk en son tartildigimda 85 idim
ama 1 kepce corba 1 dilim ekmek demektirr .. ne kötü yaa bilgiler icin tskkr

Bu arada bu Aksamda :
3 yemek kasigi firinda makarna yedimm yogurt ile.
1 bisküvi kremali
ve 2 tane mandalina

simdide yine aciktimm ya birazdan yesil cay icerim bir fincan ve elma yerim

cokkkkkkkkkkkkkk ama cooookkk mutluyumm bugün tartildimmmm
veeeee 83,7 :66::66: cok mutluyum yaa bilemezsinizz ilk defa görüorumm bu rakami tartida
dünde bisküvi falan yemistim birkac tane üzülmüstümm kesin tartida degisiklik görmem diye :46:

Bugün gec kalktim
1 Bardak su
1 kepek ekmek ,diyet salamli +domates

Deminde öglen yemegimi yedim
dünden firindan makarna kalmisti 2 yemek kasigi ondan yedim
ve 1 büyük köfte (köfteyi tam bitiremedim sonra yiyecem)
ve yogurt

birazdan mandalina yiyecem ve kayisi.. yemekten sonra canim hep tatli birsey istiyor cikolata gibi o yüzden artik yemekten sonra hep mandalina falan yiyorum

Aksamada kalin giyinecem yürüyecem biraz carsiya dogru.. carsi bana biraz uzak oldugu icin. Spor yapmis olurumm.
Geldigimde yazarimm :3::3:

tsk ederim canim cokk mutluyumm yarin yine tartilmayi düsünüyorumm :)

neyse yürüyüsten geldigimde yarim köfte yedim ve 2 tane bisküvi sonradan bir kayisi yedim birazdanda bi portakal yerimm..simdi yesil cayimi icip dizi izliyorumm:40:

Bugünki Kahvaltim:
1 Bardak Su
2 Dilim ekmek(kepek)
peynirli +domatez
1 bardak Süt

Ara ögün:
1 Mandalina
1 Bisküvi

ayy birazdanda arkadaslarla yemege gidecegiz. Bana kalsa gitmezdim cünki ne yiyebilirim diye düsünüyorumm..ama gitmem lazim ayip olur cünki uzun zamandir görüsmedik.
Dünden beri düsünüyorum acaba ne yiyebilirim diye off ya :95:
korkuyorum dayanamayipda cok kalorili bisi yersem diye mesela bi döner fena olmazdii :56:
annemde evde patates kizartmasi ve pirasa yaptii ama basardimm yemedim birazdan yemegi gidecegim icin. ama pirasa cok sevdigim icin simdi yemek istiyorumm ama olmazz :)
neyse aksama geldigimde yazarimm .. :80:

selammm
eve geldimm veeee düsündügüm seyler gercek olduu.. :59:
Gittikk garson geldi herkez siparisini verdi bende bir lahmacun söyledim sonra bizimkiler dediler aa cok azz kiz dogru dürüst birsey yesene..bende dedim yok sonra yerim belki
sonra bunlar tutturdu düzgün birseyler ye diye garsonda karisti isin icine oda dedi sana adana kebap yaptirim diye.. herkes üstüme geldii ve bende sonunda evet dedim vee adana kebabi yedim :59::59:
5 tane kebap vardi 2 tanesini yemedim ve pilav vardii ve salata tabi
sonra eve geldimm baktim annem hamur isi yapiyor 1 saat sonra falan yedim 1 pogaca.
simdide yesil cay iciyorumm
ama cok kötüü bi his var icimde bana kalsa sinirden su an herseyi yiyebilirimm zaten diyeti bozmusumm :84:

canim hic sorma ya yilbasi aksami yüzünden biraktim kendimi aldim yine o verdigim 2kilomu
simdi ama yine basladim :59:

Back
X