Gelinlik Modelleri Hasret Moda

singesong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
664
6
46
İstanbul
Selam Kızlar..
Ben Hasret Moda'nın pelerinli gelinliklerini görüp görüp bayılırdım... Fiyatları çok mu pahalıdır diye düşünüp üzülürdüm düğün tarihimiz netleşti 11 haziran..
Ben de Şubat bitmeden gideyim hasrete bir bakayım belki beğendiğim model uygun olur kış diye düşündüm ve direk hasrete gittim geçtiğimiz haftasonu.
Şansıma bi kampanya varmış da son günüymüş beğendiğim gelinlik modelini telimden gösterdim verdiler denedim ama mankene göre dikilmiş ve kendime o haliyle yakıştıramadım. ama bana özel dikilince yakışır diye inanmak istedim ve o inançla kiralık fiyatını 2100e indirttim bana özel dikilcek ilk provam martta kalabalıktı da iki model denedim sadece o yüzden içim pek sıkıntılı şimdi ya bana yakışmazsa model diye çünkü sonuçta vücuduma göre dikilmiş halini bilmiyorum sadece hayal etmeye çalışıyorum Birde nişanlım o başındaki taşlar ne hi,ç sevmedim diye söylenip durdu içim ona da sıkıldı bense çok beğeniyorum o başlar o gelinliklere çok yakışıyor bence ama laflardan da etkileniyorum işte:26:

acaba diyorum Gelinlik gönlüme göre olur mu Hasret Moda diye adına bakıp güveniyorum ama ya hayal kırıklığı yaşarsam diye düşünmeden edemiyorum gelinliğini hasrette diktirenler varsa beni belki rahatlatırlar diye paylaşmak istedim
Gönlüme göre dikerler mi isteklerimi dikkate alırlar mı acaba ya

1972 den beri süregelen bi firmaymış ben siparişimi oraya verdim geçenlerde gittim..kalıpları,kumaşları,dantelleri ve ekibi muhteşem.. çok yer araştırdım ben de..kıyas da yaptım her açıdan ve buranın atmosferi bi başka..2kezprova yapıyolar..1.provada herşey netleşiyo nerdeyse.. neyse umarım doğru bi seçim yapmışsındır sen de..şimdiden mutluluklar..

teşekkür ederim cevap için İstanbul'dayım. Ankarada'ki arkadaşlar için faydalı olur öneriniz inşallah..
Ben modelimi değiştirdim çünkü üstüme oturdu denedim ve bayıldım.. içime sıkıntı yapan tek kısım fiyat
onun dışında modaevinin kalite farkından şüphem yok .. size de mutluluklar sağolun :)

hayrlı olsun kızlar

ne kadar diktirdiniz gelinliklerinizi
bende belki orda diktirmeyi düşünüyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…