Haşlanmış Yumurta Diyeti ile hedef 10 kilo 🥚

balim4445

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2023
24
14
26
Herkese merhaba 26 yaşında 162 boyunda 75 kiloyum. Mayıs ayında diyetle 70 e kadar düştüm sonra bırakınca 72 73 arasıydım 15 gün önce de izmire tatile gidince 75 kiloyu gördüm.

Diyete 78 ile başlamıştım ve sporda yapıyordum. Başladığım noktaya geri dönmek üzereyim bütün fotograflarda aşırı şiş çıkmışım sanki doğum yapmışımda şişmişim gibi. Yüzüm şekli kare olduğu için iyice yayvanlaştı.

Bugun yumurta diyetine girmeye karar verdim en azından 70 kilo olana kadar devam edeceğim. Diyetim tek öğün ve sadece 3 haşlanmış yumurta var. Üzerine pul biber döküp yedim. 2 Fincan da siyah çay içtim. Yeşil çayı sıcak içemiyorum midemi bulandırıyor. O yüzden Yeşil çay , 1 adet soda, 1 adet limon suyu, 1 bardak suyu büyük bir sürahide karıştırıp soğuk şekilde içmeye karar verdim.

Diyeti 10 gün yapmayı düşünüyorum. Her gün tartılıp fotoğrafını burda paylaşıcam. Tartı fotoğrafları yarından itibaren eklenecek.

Takviye olarak Demir ilacı kullanıyorum , demir eksikliği yüzünden. İnşAllah bu 5 kiloyu bir an önce veririm.

1. Gün 3 haşlanmış yumurta 🥚, 2 fincan şekersiz çay 🫖 1 fincan sütsüz granül kahve ☕

Merhaba diyet günlüğüm. Yarım saat önce aşırı bir açlık ve mide kasılması yaşadım. Beynimi öyle kodlamışım ki sadece yumurta yemek istedi canım. Yumurtayı pirzola olarak hayal etmek gibi😂

2 tane daha haşlanmış yumurta yedim. Ve günlük 5 yumurta yemiş oldum. Su ve çay içmeye devam ediyorum. Sıcak bir şeyler mideyi daha da rahatlatıyor. 75 kilo olarak başlamıştım bakalım yarın kaç kg çıkacağım heyecanla bekliyorum 💃

Herkese merhaba 26 yaşında 162 boyunda 75 kiloyum. Mayıs ayında diyetle 70 e kadar düştüm sonra bırakınca 72 73 arasıydım 15 gün önce de izmire tatile gidince 75 kiloyu gördüm.

Diyete 78 ile başlamıştım ve sporda yapıyordum. Başladığım noktaya geri dönmek üzereyim bütün fotograflarda aşırı şiş çıkmışım sanki doğum yapmışımda şişmişim gibi. Yüzüm şekli kare olduğu için iyice yayvanlaştı.

Bugun yumurta diyetine girmeye karar verdim en azından 70 kilo olana kadar devam edeceğim. Diyetim tek öğün ve sadece 3 haşlanmış yumurta var. Üzerine pul biber döküp yedim. 2 Fincan da siyah çay içtim. Yeşil çayı sıcak içemiyorum midemi bulandırıyor. O yüzden Yeşil çay , 1 adet soda, 1 adet limon suyu, 1 bardak suyu büyük bir sürahide karıştırıp soğuk şekilde içmeye karar verdim.

Diyeti 10 gün yapmayı düşünüyorum. Her gün tartılıp fotoğrafını burda paylaşıcam. Tartı fotoğrafları yarından itibaren eklenecek.

Takviye olarak Demir ilacı kullanıyorum , demir eksikliği yüzünden. İnşAllah bu 5 kiloyu bir an önce veririm.

1. Gün 3 haşlanmış yumurta 🥚, 2 fincan şekersiz çay 🫖 1 fincan sütsüz granül kahve ☕
Dikkat et yumurta alerjik bir besin çok arka arkaya fazla tüketiyorsun🌸

Dikkat et yumurta alerjik bir besin çok arka arkaya fazla tüketiyorsun🌸
Evet inşAllah alerjik reaksiyon göstermez vücudum. 5 kilo verip daha sonra Dukan diyetiyle devam etmek istiyorum. Dukan da ağır bir diyet ama yumurta diyetinden sonra büyük bir nimet olacak benim için.

Teşekkür ederim güzel görüşünüz için 🌸

15.08.2024 (Diyetimin 2. Günü)​

75.500 olarak başladım. 74.25 olarak devam ediyorum. Ödem atma sürecindeyim. Bugün detoks çayları ile destekleyeceğim.

Yumurtaları öğlen saat 3-4 arası tüketiyorum.

Eklentiler

• IMG_9114.png
    IMG_9114.png
    136,9 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba diyet günlüğüm bugün saat 11-12 civarında 2 haşlanmış yumurta yedim. Biraz erken oldu ama ilaç içmem gerekiyordu. Akşam 5 gibi de bir çay kaşığı tereyağına 2 yumurta kırdım. Toplam 4 yumurta yedim. Siyah çay ☕️ içemeye devam ediyorum. Regl olduğum için ödemin bugün fazla. Yarından itibaren bromelain takviyesi alacağım.

Bu diyeti yapmak zor aç olmasanız bile tek tür gıda zorluyor evet. Ama tatil dönüşü çok fazla ödem topladığım için 5 kiloyu bir an önce vermek istiyorum. 70 kiloya düşünce dukan diyeti ile devam edeceğim.

Merhaba ☀ diyet günlüğüm bugün regl olduğum için vücudum fazlasıyla ödem topladı bunun etkileri de tartı sonucuna fazlasıyla yansıdı. -0.100 gr ile yola devam 🌸

16.08.2024 (Diyetimin 3. Günü)​

PMS dönemi güncel 74.15 kg

Eklentiler

• IMG_9139.png
    IMG_9139.png
    138 KB · Görüntüleme: 40
Beynimi öyle kodlamışım ki sadece yumurta yemek istedi canım.
Okuyunca aklıma doktorun;acıktıgında sayet yumurta istiyorsan gerçek açsındır dedigi geldi😄
Uzun suredir öğlen 2 haslanmıs yumurta ve 17 civarı tek ögün ızgara tavuk ya köfte ile besleniyorum.Kilo olarak bakmadım hic ama fizik olarak istedigim fizikte ve yapıdayım.
Konuyu takipteyim 🌺

Merhaba ☀ diyet günlüğüm bugün regl olduğum için vücudum fazlasıyla ödem topladı bunun etkileri de tartı sonucuna fazlasıyla yansıdı. -0.100 gr ile yola devam 🌸

16.08.2024 (Diyetimin 3. Günü)​

Pms dönemi güncel 74.

Okuyunca aklıma doktorun;acıktıgında sayet yumurta istiyorsan gerçek açsındır dedigi geldi😄
Uzun suredir öğlen 2 haslanmıs yumurta ve 17 civarı tek ögün ızgara tavuk ya köfte ile besleniyorum.Kilo olarak bakmadım hic ama fizik olarak istedigim fizikte ve yapıdayım.
Konuyu takipteyim 🌺
Evet gerçekten tek tip beslenince insanın aklına sadece yediği besin geliyor :) Şu 5 kiloyu bir atabilsem ben de sabahları 2 yumurta akşamları da protein- sebze ağırlıklı yemek yemeye başlayacağım. 🌸🌸

Merhaba ☀️ Diyet günlüğüm -0.55 ile yola devam. Yarım kilo daha gitti kendimi çok hafiflemiş hissediyorum. Regl etkileri hâlâ devam ediyor.

Bugün ıspanak 🥬 kavurup içine yumurta 🥚 kıracağım. Artık haşlanmış yumurta yemek içimden gelmiyor. Yanında da 1 bardak yoğurt yemeyi düşünüyorum. Yarın ki hedefim 73.0 👊

17.08.2024 ( DİYETİMİN 4. Günü)

Güncel kilo 73.60

Eklentiler

• IMG_9157.png
    IMG_9157.png
    143,2 KB · Görüntüleme: 34
Bugün ki tek öğün yemeğim. 6-7 kaşık Ispanak 🥬 kavurması. İçine 2 adet yumurta kırdım . Yanında 3 kaşık yoğurt. Yarına kadar su , çay , kahve , soda serbest 🌸

Eklentiler

• IMG_9169.jpeg
    IMG_9169.jpeg
    151,9 KB · Görüntüleme: 39
X