- 18 Ekim 2011
- 613
- 158
-
- Konu Sahibi akasyapapatya
Yapısı diğer serumlara nazaran biraz daha yoğun ve hiç fena değil... Dene derim...Bende alabilirim her an özellikle yağ olanlar hoşuma gittiEki Görüntüle 1474966
Hayır daha yağlı değil, sadece kıvamı diğer serumlara göre daha yoğun ama hızlı emiliyor ve saçları ağırlaştırmıyor.Eki Görüntüle 1475000 yoğun derken dahamı yağlı bir his veriyor?
Saçınızda bekletip yıkıyormusunuz?yoksa kremli gibi bırakıyormusunuz?siz hangi çeşidini almıştınız?Hayır daha yağlı değil, sadece kıvamı diğer serumlara göre daha yoğun ama hızlı emiliyor ve saçları ağırlaştırmıyor.
Nemlendirici olanını aldım. Duştan sonra sürüyorum ve durulamıyorum.Saçınızda bekletip yıkıyormusunuz?yoksa kremli gibi bırakıyormusunuz?siz hangi çeşidini almıştınız?
Almışsın madem kullan bittikten sonra yenisini alırsın,20 tl çöpe gitmesin bide saçım yağlı ve yağ kullanıyorum tararken demişsin ya tavsiye etmem ihtiyacın yok çünki saçın kendi yağı saçı daha çok besler .çok aşırı yağlıysa saçına göre bir ürün kullanmalısın yağlı saçlar için olanlarından al krem evet dahada yağlandırır ayrıca ama almışsın yapcak bişey yokhask ın methini duydum gittim aldım bir güzelde yıkadım sacımı bir de ne farkederim:) aldığım şampuanı değil kremiymiş...önünde shamp....gibi bişey yazıyordu atlamısım hemen :)
bide 20 tl normalde krem kullanmıyorum bile...
benim saçım yağlı ve güçsüz,ayrıca tararkende yağ kullanıyorum bu kremide kullansam fazlamı gelir iyi mi olur kızlar bu konuda bilgisi olan varsa cvb yazarsa cok sevinirim...keratinli :)
son zamanlarda saç dökülmem cok arttı buarada
son 2 aydır saçım cok dökülüyordum bu hafta farkettim ki sacım bir avuc kalmıs,fön tutmuyor ve derim görünüyor...Almışsın madem kullan bittikten sonra yenisini alırsın,20 tl çöpe gitmesin bide saçım yağlı ve yağ kullanıyorum tararken demişsin ya tavsiye etmem ihtiyacın yok çünki saçın kendi yağı saçı daha çok besler .çok aşırı yağlıysa saçına göre bir ürün kullanmalısın yağlı saçlar için olanlarından al krem evet dahada yağlandırır ayrıca ama almışsın yapcak bişey yok