Şampuan ve Saç Kremleri HASK ŞAMPUAN VE SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
Arkadaşlar bu ürünleri alan ve kullananlar varmı?gratise yeni gelmiş ben indirimli fiyatına denk gelmiştim fakat almadım,ama merakım gitmedi indirimli fiyatı şöyle saç bakım yağı adedi 4tl şampuan ve saç kremi 7,5 tl gibiydi yanlış hatırlamıyorsam kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Valla canım ben kullanmadım ama burda biri bu ürünün saç kremini kullandıktan sonra tutam tutam saçlarının döküldüğünü yazmış konu açmış ama pek kullanan yok sanırım herkesin saç tipide bir değil zaten yeni gelmişse bu ürün gratise kullanıcı sayısı azdır.. Deneyimlemek lazım..

Nem verme özellikli minik tüp şeklindeki bakım serumunu denemek için aldım ve beğendim.

hask ın methini duydum gittim aldım bir güzelde yıkadım sacımı bir de ne farkederim:) aldığım şampuanı değil kremiymiş...önünde shamp....gibi bişey yazıyordu atlamısım hemen :)
bide 20 tl normalde krem kullanmıyorum bile...
benim saçım yağlı ve güçsüz,ayrıca tararkende yağ kullanıyorum bu kremide kullansam fazlamı gelir iyi mi olur kızlar bu konuda bilgisi olan varsa cvb yazarsa cok sevinirim...keratinli :)
son zamanlarda saç dökülmem cok arttı buarada

Almışsın madem kullan bittikten sonra yenisini alırsın,20 tl çöpe gitmesin bide saçım yağlı ve yağ kullanıyorum tararken demişsin ya tavsiye etmem ihtiyacın yok çünki saçın kendi yağı saçı daha çok besler .çok aşırı yağlıysa saçına göre bir ürün kullanmalısın yağlı saçlar için olanlarından al krem evet dahada yağlandırır ayrıca ama almışsın yapcak bişey yok

son 2 aydır saçım cok dökülüyordum bu hafta farkettim ki sacım bir avuc kalmıs,fön tutmuyor ve derim görünüyor...
gecen hafta bi ot karısımı vardı onu kullanmaya basladım...
aynı tarihte sampuan yerine hask ın yanlışlıkla kremini almıstım ya sonra gittim şampuanınıda aldım...ama saclarım cok yağlı görünmeye basladı hask la...sorun ondamı yoksa gercekten saclarım azaldığı içinmi derime yapısıp daha sık yaglanıyor anlamadım...bir süre daha devam edecegim hask la.

saçı tararken dolaşıyor ya yağı oyüzden kullanıyordum ama krem kullanınca ona gerek kalmadı bu aralar bırakıyım yağı...
dr a gitmeye ne vaktim kalıyor ne de halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…