Haşimatolu olup kilo verenler

sudenazzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
31
0
96
45
Tekirdağ
Haşimatosu olan arkadaşlar aranızda kilo verebilen varsaa lütfen bilfiklerini paylaşabilir mii!!!
tiroit ilacımı düzenli almama rağmen tsh normal seviyelerde olmasına rağmen kilo almaya devam ediyorum bu durum beni çok üzüyor ...

iki gün önce yine başladım diyete, bakalım zayıflayabilecekmiyim.

iki gün önce yine başladım diyete, bakalım zayıflayabilecekmiyim.

çok tşk ederim cvp verdiğin için artık umudumu kesmiştim:) bende bir çok kez diyet girişimlerinde bulundum ancak kilo veremedim ve merak ettim acaba kilo verebilen varmı,nasıl ne şekilde bir diyet uygulayıp da verdi diyee... umarım sen başarılı olursun:) gelişmelerden haberdar edersen sevinirim cnm...Herşey gönlünce olsun...

Benim için aynı dertten muzdarip biriyle sohbet büyük zevk Sudenazzzz...

Ben pek başarısız olduğumu söyleyemem, ama tabi ki eskisi kadar hızlı kilo veremiyorum. Ben doğrusu daha zor kilo vermemi haşimotodan çok yaşa ve sabırsızlığıma, her gün tartıya çıkma bağımlılığıma bağlıyorum. Bir de ilacımın dozu yetersizse...

Bu hastalığın bize en kötü hediyesi şişkinlik, ödem yüzünden zayıflayamadığımı düşünüp pes ediyorum. Aslında ayda bir kez ve regl tamamen bittikten sonra tartılmalıyım. Ama sabırsızım işte.
Doktorlar ilaç kullandıkça zayıflamamak için bir neden yok, yalnız dikkat et zayıflarsın ama ilaçlara rağmen daha hızlı kilo alırsın diyor.

Ben gün içinde neler yediğimi yazayım sana; Sabah 11 gibi 2 dilim ekmek+ 1 yumurta+ sınırsız şekersiz çay, peynir, zeytin, yeşillik.
Akşam 6 gibi akşam yemeğinden azaltılmış porsiyon , yağsız tarafından, eskisinden az yiyorum ama çok aç kalmıyorum . Dün yarım porsiyon kuru fasulye-pilav yedim. Sonra da kahve içtim. Meyve de yedim gün içinde.

Sabah erken kahvaltı ediyorsam öğlen bol sulu tarhana çorbası veya çok az bulgur bol sebze ile, az yağlı limonlu kısır benzeri bir salata yapıyorum.

Rejim listeleri, yağsız tuzsuz yemekler beni geriyor. Midem kazınıyor.Diyet havasına girip sinirleniyorum. Ben de böyle rejim yapıyorum. Geçen sene böyle 8 kilo verdim. Ve en iyi de böyle zayıflıyorum. Bu sefer başarmalıyım, çünkü ikinci çocuk planlarımız var.

arkadaşlar ben haşimato hastasıyım 28 yaşındayım geçen yıl 128den 80 kiloya düşmeyi başardım ama bir kaç kilo aldım tekrar ama hala 80 küsürlerde sabitlemeye çalışsamda bir kaç gün önce tekrar sıkı bir diyete başladım aslında bizler için diyet bir artı ama yaşanmış tecrübelerime dayanarak sölüyorum spor egzersiz olmadan kilo verilse bile alınıyor spor şart verebiliyoruz kilo şimdi aslında ümitsiz yazılarınızı görünce dayanamadım yazdım gerçekten verebiliyoruz ama şunu untmamak lazım bu hastalığı kabul etmeden ve neler yapacağımızı belirleyip adım atmadan kesinlikle olmaz zorlu dönemler atlatıyoruz bazen adil olmadığını bazen imkansız olduğunu düşünüyoruz ama yapabiliriz ben ortalama 48 kilo verdim ve kısa bir sürede 1 yıldan daha kısa sürdü ama şunu söleyim o boğazını tutsan yeter felsefesi haşimato hastalarında çok küçük bir işe yarıyor aldığımız kalori az olmalı ve yaktığımız kalori kesinlikle aldığımızın iki katı olmalıki zayıflayabilelim ama imkansız değil umarım ümit olur sizlere

tşk ederim cnm umut verici sözlerinden dolayı:) spor,egzersiz konusunda bende katılıorum sana çünkü ne kadar az yesendee hiç bir işe yaramıyor hareket şart...

inş. başarırsın,başarırız cnm:) Bu arada devam mı hala diyetee

tşk ederim cnm umut verici sözlerinden dolayı:) spor,egzersiz konusunda bende katılıorum sana çünkü ne kadar az yesendee hiç bir işe yaramıyor hareket şart...

kesinlikle az yemek yetmiyor eğer iştahlı haşimatoluysanız diyet bir süre işe yarar ama sonra hop fazlasıyla döner tek kurtuluş spor spor spor başkada bilmem kardeşim

ben ilk defa yazıyorum. Yeni üye oldum ben de tiroit hastasıyım haşimato tiroidi var bende de 5 senedir ilaç kullanıyorum ilk zamanlar az az kilo aldım ancak şu iki senede 16 kilo aldım yediklerime falanda dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum bu yüzden psikolojimde bozuldu acıkcası cok mutsuz biri oldum evden çıkamıyorum ilacı bırakmak istiyorum hatta bu yuzden. Anlayacagınız ne yapacagımı sasırdım.

haşimato hastası olduğumu yeni öğrendim ben hipotiroidim diye biliyordum. 1 yıldır ilaç kullanıyorum, büyümekte olan bir nodülüm var ameliyat olacakmışım... ve inanılmaz kilo aldım hemen spor salonuna yazıldım ve dukan diyeti yapmaktayım halen.. herkes daha hızlı kilo verirken ben yavaş vermekteyim yinede 4 ayda 11 kilo verdim.

Bende haşimatoluyumm kilo veremiyorumm üzgünümmm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…