Benim için aynı dertten muzdarip biriyle sohbet büyük zevk Sudenazzzz...
Ben pek başarısız olduğumu söyleyemem, ama tabi ki eskisi kadar hızlı kilo veremiyorum. Ben doğrusu daha zor kilo vermemi haşimotodan çok yaşa ve sabırsızlığıma, her gün tartıya çıkma bağımlılığıma bağlıyorum. Bir de ilacımın dozu yetersizse...
Bu hastalığın bize en kötü hediyesi şişkinlik, ödem yüzünden zayıflayamadığımı düşünüp pes ediyorum. Aslında ayda bir kez ve regl tamamen bittikten sonra tartılmalıyım. Ama sabırsızım işte.
Doktorlar ilaç kullandıkça zayıflamamak için bir neden yok, yalnız dikkat et zayıflarsın ama ilaçlara rağmen daha hızlı kilo alırsın diyor.
Ben gün içinde neler yediğimi yazayım sana; Sabah 11 gibi 2 dilim ekmek+ 1 yumurta+ sınırsız şekersiz çay, peynir, zeytin, yeşillik.
Akşam 6 gibi akşam yemeğinden azaltılmış porsiyon , yağsız tarafından, eskisinden az yiyorum ama çok aç kalmıyorum . Dün yarım porsiyon kuru fasulye-pilav yedim. Sonra da kahve içtim. Meyve de yedim gün içinde.
Sabah erken kahvaltı ediyorsam öğlen bol sulu tarhana çorbası veya çok az bulgur bol sebze ile, az yağlı limonlu kısır benzeri bir salata yapıyorum.
Rejim listeleri, yağsız tuzsuz yemekler beni geriyor. Midem kazınıyor.Diyet havasına girip sinirleniyorum. Ben de böyle rejim yapıyorum. Geçen sene böyle 8 kilo verdim. Ve en iyi de böyle zayıflıyorum. Bu sefer başarmalıyım, çünkü ikinci çocuk planlarımız var.