haşimato troidi bebek sahibi olmamı engelermiş

ayxixxsxxixxgxxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
244
9
45
moralim çok bozuk bugün haşimato troidi hastası oldugumu ögrendim rapor aşamasında çıkmıştı ama pek üzerinde durmamışlardı şimdi tedavim başladı öbür ayın ortasında mikro yapılacak drum tekrar antı tpo ve antı t istedi sonuçlar 782 ve 278 çıktı hergün çeyrek tefor alıyorum 1 aydan beri ama aksine degerler biraz daha artmış bende bugün dahiliyeciye gittim bunun haşimato oldugunu ve çaresinin olmadıgını bebeğin tutunmasında risk oluşturur dedi yani tutmassa üzülme dedi yaaaa nasıl üzülmem 5 yıldır ugraşıyorum zaten tam herşey yoluna girmişken bide stres olma diyorlar bu nasıl olacak arkadaşlar yarın bide endokrınne gideyim bakalım o nediyecek 3 hafta içinde biraz düşsünler ne olur bebeğimde tutunsun bana inşallah

Sevgili arkadaşım sakın üzülme inşallah birşey olmaz laf olsun diye söylemiyorum aynı dert bendede vardı dı diyorum 1 sene önce ameliyat oldum.Dr banada çocuk doğuramazsın kendine kastınmı var dedi.Hamileliğin çok zor geçer dedi yani dedide dedi ama çok şükür hiç sorunsuz hamilede kaldım oğlumu dünyayada getirdim üstünden 8 yıl geçti nodüllerim çok büyüdü 3 cm aşınca direk potansiyel kanser gözüyle bakıyor dr lar ameliyat olmama karar verildi.İşin özü inan tahlillerini takip et yeter Bebeğin sağ salim doğar

canımya çok sag ol çok korktum bugün bide çaresi yok dedi bekle diyo kendiliğindende geçebilirmiş tabitabi ondan sonrada yaşın geçiyo tutmasa üzülme derler ne kadar basit geliyo insanlara sanada çok geçmiş olsun ALLAH yardımcımız olsun nediyeyim

kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun... bu haşimato troidi dediğiniz TSH ın yüksek olması mı başka birşeymi??? çünkü bendede TSH yüksek çıktı (troid bezlerini ilgilendiriyormuş herhalde)ve doktorum banda tefor verdi...

yok canim ya bendede var tsh yuksekte olabiliyo dusukte ama onemli olan tiroit bezinin hasarli ve iltihapli olmasi ve kotu huylu antikorlarin cok olmasi...benimde bebegim olmuyo ama esimdede problem var zeynoata tecrubelerini bizimle paylas bu hastaligi olupta hamile kalan cok kadin var bide dr cok onemli zeynocum dr un kim?
ben haziranda ogrendim gunde 1 euthyrox kullaniyorum tsh im bi dusuyo bi cikiyo sabitleyemedik kadin dogum dr uda biraz gidisata birakalim sabitlenmesini bekleyelim diyo
ayrica bu konuyu bu bolumden silebilirler bir derdim var bolumunde HASIMATO HASTALIGINA TUTULDUM diye bi topik var orda goruselim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…