Kızlar daha cok yeni biraz önce test yaptım adetim 6 gün gecikmişti test pozitif cıktı. bende 3 senedir hasimato tiroidi var sitede bir cok arkadasın guatırı oldugu için hamile kalamadıgını okudum. kızlar kesin bisey yok ortada üzülmeyin kalabilirsiniz. bugün guatır için tekrar doktora gidecem. gebelik için kan aldıracam. kan sonuclarıda inşallah iyi cıkar.
tskler kızlar... nix problem derken cocuk sahibi olmak için mi saglık acısından mı dedin?
esimde benim bildiğim bir sorun yoktu. suanda askerde 18 gün sonra gelecek. bebegimiz olsun istiyordu ama bazende kendimize zaman ayıralım diyordu. daha söylemedim. yarın kan testi yaptıracam ondada pozitif cıkınca söyleyecem
canım benide hep korkuttular zor cocuk sahibi olursun cocugun zekasını etkiler falan diyorlardı. insallah hem zihnen hemde bedenen saglıklı bir bebegim olur.
tebrik ederim arkadaşlar bendede 8 senedir haşimato tiroit var ve 1 aylık hamileyim tek söyleyeceğim stres yapmayın ben aylarca stres yaptım bu ay kafama takmamaya karar vermiştim hamile olduğumu öğrendim.Guatr hastalarının ialcı ömür boyu kullanması gerekir butterfly sakın korkma hamileliğin süresince guatr ilacını içmezsen muntazam ozaman zeka geriliği oluyormuş önemli olan tek şey ilaca sadık kalmak umarım hepiniz en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.
canım tebrikler öncelikle benim yengemdede bu hastalıktan vardı ve 35 yaşındaydı uzun uğraşlar sonucu 3.çocuğunu doğrudu fakat çocukta bazı septomlar teşhis edildi titreme geliyodu birden tam olarak neye bağlı bilmiyorum ama yengemdeki bu hastalığa bağlı old sanılıyodu dr 1sene kullanması gereken bir ilaç verdi çocuğa şimdi çok iyi şükür ki ama ilk başta korkutmuştu bizi seninde başına böyle bir şey gelirse hiç endişe etme cnm inşallh sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..
canım hiç endişe etme korkma bence hamileliğini rahat geçir mutlu ol ki bebeğinde mutlu olsun çünkü senin stresin onu etkiliyo bu dönemde..Allah daha büyük dert vermsin..