Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim buyuk ihtimal ilac vermistir degerlerin duzelince olacaktir mutlaka. Rabbim tez zamamda nasip etsinArkadaşlar ongun once haşimato teşhisi koyuldu bana bebek istiyorum ama sekiz aydir bebegim olmuyo doktor bu hastaliktan olmuyor dedi bu hastaliga yakalanip hamile kalan var mi aranizda
Cok saol canim yaa moral oluyo boyle seyler evet ilac verdi omur boyu kullanacaksin dedi sendede mi vardi yoksaCanim buyuk ihtimal ilac vermistir degerlerin duzelince olacaktir mutlaka. Rabbim tez zamamda nasip etsin
Bende de var canim evet kullaniyorum senelerdir. Ama daha yeni evliyim yani bisey diyemicem. Ama doktorum bi engel yok degerin guzel dediCok saol canim yaa moral oluyo boyle seyler evet ilac verdi omur boyu kullanacaksin dedi sendede mi vardi yoksa
Canim senin degerlerin kac kactiBende de var canim evet kullaniyorum senelerdir. Ama daha yeni evliyim yani bisey diyemicem. Ama doktorum bi engel yok degerin guzel dedi
4.5- 5 felan 7yw ciktiginolmustu. Suan 2.5Canim senin degerlerin kac kacti
cnm benimde 14 aydır olmuyordu ne zaman düzene girdi o zamn gebe kaldım şuan 6haftalik hamileyimArkadaşlar ongun once haşimato teşhisi koyuldu bana bebek istiyorum ama sekiz aydir bebegim olmuyo doktor bu hastaliktan olmuyor dedi bu hastaliga yakalanip hamile kalan var mi aranizda
Senin nasildi degerlerin canim bna biraz surecini anlatr msn ogrrndigimden beri moralim cok bozuldu cocukta cok istiyoruz ama olmuyocnm benimde 14 aydır olmuyordu ne zaman düzene girdi o zamn gebe kaldım şuan 6haftalik hamileyim
Bnm 32 suan ne zmn duser 2 ye onu merak ediyordum4.5- 5 felan 7yw ciktiginolmustu. Suan 2.5
Ilaca cok cabuk yanit veren bi hastalik caanim merak etme en gec bikac aya duzelecektir.Bnm 32 suan ne zmn duser 2 ye onu merak ediyordum
Bende hasimato hastasiyim 7 aydır bebiş icon uğraşıyoruz benim en fazla 18 e çıktı ve 1 ayda 3 e indi moral ve düzenli ilaçla doktor bi engel yok ddi ama hala bekliyoruz bakalımBnm 32 suan ne zmn duser 2 ye onu merak ediyordum
Cok sevindm bu kadar cabuk inmesine banada moral oldu peki yemende icmende herhangi bi degisiklik yaptin mi canimBende hasimato hastasiyim 7 aydır bebiş icon uğraşıyoruz benim en fazla 18 e çıktı ve 1 ayda 3 e indi moral ve düzenli ilaçla doktor bi engel yok ddi ama hala bekliyoruz bakalım
Senin ne kadar surede duzene girdiIlaca cok cabuk yanit veren bi hastalik caanim merak etme en gec bikac aya duzelecektir.
Yok bi değişiklik yoktu sadece bebek istediğimiz ve çevrenin guatr deyince direk onunla iliskilendirdikleri icin doktor engel değil demesine rağmen baskı çok oldu cok yorulmuştum söylentilerden kendim inandım sadece dusucegine ha bide sana uygun dozda bi ilaç olduğu zmn cabuk duzeliyo ben eoxrox 50 mg kullandım ve çok iyi geldiCok sevindm bu kadar cabuk inmesine banada moral oldu peki yemende icmende herhangi bi degisiklik yaptin mi canim![]()
Aynen bnmde ayni ilac moralimi pek yuksek tutamiyorm cevrenin konusmalarini gec yaniYok bi değişiklik yoktu sadece bebek istediğimiz ve çevrenin guatr deyince direk onunla iliskilendirdikleri icin doktor engel değil demesine rağmen baskı çok oldu cok yorulmuştum söylentilerden kendim inandım sadece dusucegine ha bide sana uygun dozda bi ilaç olduğu zmn cabuk duzeliyo ben eoxrox 50 mg kullandım ve çok iyi geldi
Canim benim ablamda hasimato hastasiydi bentonit kil kullandi hastaliktan kurtuldu tamamen.eger bilmiyorsan bi arastir istersen cok faydali birsey .Arkadaşlar ongun once haşimato teşhisi koyuldu bana bebek istiyorum ama sekiz aydir bebegim olmuyo doktor bu hastaliktan olmuyor dedi bu hastaliga yakalanip hamile kalan var mi aranizda
Gercekten mi ilk defa duydum nasil kullaniyordu bna anlatr msn canim evli mi evliyse bebegi oldu mu buna ragmnCanim benim ablamda hasimato hastasiydi bentonit kil kullandi hastaliktan kurtuldu tamamen.eger bilmiyorsan bi arastir istersen cok faydali birsey .
Evet canim Ablam evli 3 cocugu var . Bu hastaliga 45 yasinda yakalandi hemde saglikci kendisi. Medikil diye sisede satiliyir. Toz olarakta var. istersen arastir. Bentonit kil diye . Ben amerikada yasiyirum burdada cok yaygin birsey. Vucuttaki zararli ne varsa atiyor.Gercekten mi ilk defa duydum nasil kullaniyordu bna anlatr msn canim evli mi evliyse bebegi oldu mu buna ragmn
Suan ilac kullaniyor mu ablan canim yoksa troidi artk normal mi calisiyo toz halinde alip icmeye uygun hale getirebilir miyizEvet canim Ablam evli 3 cocugu var . Bu hastaliga 45 yasinda yakalandi hemde saglikci kendisi. Medikil diye sisede satiliyir. Toz olarakta var. istersen arastir. Bentonit kil diye . Ben amerikada yasiyirum burdada cok yaygin birsey. Vucuttaki zararli ne varsa atiyor.
3 aydır da düşük seyrediyo ama hala yok bisi hanı insallah bekledigimizekavuşturur RabbimAynen bnmde ayni ilac moralimi pek yuksek tutamiyorm cevrenin konusmalarini gec yani