Haşimato da yoğurt kürü deneyenler.

ahsen su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
1.629
965
123
Merhaba arkadaşlar ben haşimato olduğumu öğreneli 2,5 ay oldu doktorlar tedavisi olmadığını söylediler ama netten biraz araştırdığımda İbrahim saraçoğlunun yoğurt kürünü gördüm bu kürü deneyip anti tpo sunu düşüren var mı ?

Ben onu denemedim fakat iyotsuz tuz kullandigimda yari yariya geriledi anti tpo.
Hangi tuzu kullaniyorsunuz?

Ben onu denemedim fakat iyotsuz tuz kullandigimda yari yariya geriledi anti tpo.
Hangi tuzu kullaniyorsunuz?
İyotlu tuz kullanıyordum sizin yazınızdan sonra baktım iyotsuz kullanmak gerekiyormuş inşallah benimde düşer siz bebek düşünüyor musunuz?

İyotlu tuz kullanıyordum sizin yazınızdan sonra baktım iyotsuz kullanmak gerekiyormuş inşallah benimde düşer siz bebek düşünüyor musunuz?

Daha bir kac gundur dusunuyorum :) henuz bir etkisini vs görmedim cunku bebek denemedim.
Bugun doktora gidecegim son durum nedir bilmiyorum.
Agustos ayinda 350lerdeydi, eylulde 150lere geriledi.

Daha bir kac gundur dusunuyorum :) henuz bir etkisini vs görmedim cunku bebek denemedim.
Bugun doktora gidecegim son durum nedir bilmiyorum.
Agustos ayinda 350lerdeydi, eylulde 150lere geriledi.
5 yıllık evliyim 2,5 yıldır uğraşıyoruz ilk başta yapılan bütün testlerin normal olduğunu söyleyip sebepsiz kısırlık tanısı koyuldu.
Aşılamaya karar verildi ve aşılama sırasında polip fark edildi polip ameliyatı oldum.
Sonra iğne tedavisi denendi oda tutmadı .2 ay öncede haşimato hastası olduğumu öğrendim.
Doktorum gebeliğe engel olabileceğini düşürülmeden tedavi denememi söyledi .
Oysa kadın doğum tsh yüksekliğini görmezden gelmişti .

Simdi doktordan geldim. Daha tahlil sonuclarim cikmadi. Bende sadece anti tpo yuksekligi var genelde, bu sefer ne cikar bilmiyorum ama. Doktor tshin onemli oldugunu soyledi, gittigim doktora gore de anti tpo degil tsh onemli yani.

Gecmis olsun.

Simdi doktordan geldim. Daha tahlil sonuclarim cikmadi. Bende sadece anti tpo yuksekligi var genelde, bu sefer ne cikar bilmiyorum ama. Doktor tshin onemli oldugunu soyledi, gittigim doktora gore de anti tpo degil tsh onemli yani.

Gecmis olsun.
Anladım inşallah sorun olmaz ama haşimato yumurtalık rezervini etkilediği için gebelik zor gerçekleşiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…